מעבר מבזק לחברה אחרת

יום אביב

משתמש מקצוען
ברצוני לעבור מבזק אל חברה אחרת (קו טלפון+ ספק אינטרנט) על מה תוכלו להמליץ לי? איך איכות הקו של 012\ 013 ? מה עם 014? הוט לא בא בחשבון, אין תשתית.

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
אני מרוצה מנייח של סלקום, להוציא את העובדה המטרידה שאין אפשרות לראות בצג מכשיר הטלפון שיחה מזוהה, רק במכשיר של הקו שמותקן אי שם למעלה, מחשש לקרינה.

chayasl

משתמש סופר מקצוען
מה שלא תבחרו, אל תנתקו את הקו של בזק, אלא תשאירו אותו על קו קל שעולה סכום קטן מאד בחודש, כי אחרת אם לא מרוצים ורוצים לחזור לבזק, זה עולה הרבה כסף לחבר קו מחדש.

dn

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
כמה עולה לכם לחודש?
יש לי תשתית של בזק וקו טלפון וספק אינטרנט של 013. נראה לי שעולה לי לחודש מדי יקר.
כמה אמורים לשלם לבזק? ל-013?
האם יש משהו יותר זול?

sariti

משתמש רשום
לי יש הוט ועולה לי פחות מ50 שקלים לחודש ואני מאד מרוצה.

dn

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
אין לי תשתית של הוט...

מייבין

משתמש פעיל
אני מחוברת ל012 ומאד מרוצה. השארתי את בזק כקו קל ובשבילי זה חסכון משמעותי. לא נתקלתי בשום תקלות בקו. ממליצה לברר על חבילה שמשתלמת בשבילך.

dvory

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
יש דבר כזה תשתית לאינטרנט, לא של בזק?
אנחנו עברנו ל012 לפני שנתיים וחצי. קו הטלפון שלהם זול מאד מאד: חיבור לאינטרנט + חסימה + קו הטלפון והשימוש בו ,כמובן, יוצא לנו 100 ש"ח לחודש כולל מע"מ! מצד שני, אי אפשר היה להתנתק מבזק באופן מלא, כי צריך את המודם ולמודם חייבים קו, גם אם קו לא בשימוש. ולכן בזק יצרו לנו מספר נוסף למודם, ולצערי על המודם + הקו למודם, אנחנו משלמים עוד 150 ש"ח לחודשיים, שזה 75 ש"ח נוספים לחודש. לנו זה מאד משתלם, כי עדייו יוצא לנו יותר זול ממה שהיה כשהיה לנו קו בזק.
אבל צריך לקחת בחשבון שאם יש הפסקות חשמל או שהאינטרנט קורס- אז אין קו טלפון, כמובן.

g2035

משתמש פעיל
D I G I T A L
מי שמדבר פחות מ500 דקות יכול לקבל בבזק בתוכנית קו ונקי 500 דקות במחיר של 29 ש''ח כולל הקו.

ומי שרוצה לקבל אינטרנט מבזק במחיר מוזל יכול לשלוח אלי הודעה פרטית.

יום אביב

משתמש מקצוען
g2035' האם אתה מדבר על בזק במחיר מוזל כספק או כתשתית?
שאלה נוספת: מה עם 014 אינטרנט +טלפון? מי מכיר? מי יודע?

חזון

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
היום יש לבזק תוכנית של 19.90 החזקת קו + 200 דקות
כל דקה מעבר למכסה 10 אג' בכל שעות היממה
ולנייד 15 אג'

g2035

משתמש פעיל
D I G I T A L
נכתב ע"י e12;528462:
g2035' האם אתה מדבר על בזק במחיר מוזל כספק או כתשתית?
שאלה נוספת: מה עם 014 אינטרנט +טלפון? מי מכיר? מי יודע?

דיברתי על שני דברים, א. על קו טלפון. ב. על בזק במחיר מוזל על חבילה ספק + תשתית שמאוד אקטרקטיבי למי שיש לו קו של חברות האינטרנט ולא רוצה לשלם על קו קל.

פרפר

משתמש מקצוען
הרבה אנשים לא שמים לב שהם ביטלו את הקו של בזק ועברו לחברה אחרת, אבל - הם עדיין משלמים לבזק על התשתית. בזק גובים על זה בתור קו וירטואלי, נדמה לי 25 ש"ח. כך שאפשר באותו כסף להשאיר את הקו של בזק בתור קו קל - שזה גם 25 ש"ח לחודש. אצלנו הקו של בזק משמש לשיחות נכנסות (קו קל), והקו של 013 לשיחות יוצאות. ואנחנו כבר למעלה משנתיים - מרוצים מאד. כשיש תקלה (ולא היו הרבה) או הפסקת חשמל, תמיד יש את הקו של בזק לגיבוי.

HDAS

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י חזון;528504:
היום יש לבזק תוכנית של 19.90 החזקת קו + 200 דקות
כל דקה מעבר למכסה 10 אג' בכל שעות היממה
ולנייד 15 אג'
רוב התכניות החדשות של בזק הם מוגבלות לחצי שנה ואח"כ המחיר יקר להחריד בלי כל השואה למחירים

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה