בוקר טוב, אני רוצה לעבור לסמארטפון כשר (יש לי רגיל) ורציתי לדעת איזה חברה הכי מומלצת. והאם יש אופציה להפוך את המכשיר הקיים שלי לכשר או שחייב לקנות מכשיר חדש?
תודה ויום טוב
תודה ויום טוב
בוקר טוב, אני רוצה לעבור לסמארטפון כשר (יש לי רגיל) ורציתי לדעת איזה חברה הכי מומלצת. והאם יש אופציה להפוך את המכשיר הקיים שלי לכשר או שחייב לקנות מכשיר חדש?
תודה ויום טוב
הדרן מאוד מומלצים. אפשרי בהחלט גם על הקיים.
אחד ממשתתפי פרוג הוא סוכן אדיב.
@יהודה וולף תפנו אליו.
0548499993 זה הפון שלו
מומלץ לבדוק את הסינון על מכשיר קיים שלהם, כי עם כל הכבוד והיקר למי שרוצה להיות מסונן יותר, מנסיון (כמעט אישי) כשלא מכירים למה הולכים בסוף חוזרים למכשיר הבלתי מסונן בלי כח ורצון לנסות סינון אחר, וחבל שרצון טוב והשקעה כספית יהפכו אדם לאנטי סינון באשר הוא.
לבדוק אם הסינון מתאים לצרכיך (אינו דומה מי שרק מתכתב בווצאפ למי שצריך דפדפן כל סינון מציע דרכים אחרות) וכן אם אין מצבים שהמכשיר נתקע מזה וכו' וכו'כלומר אם שמתי סינון על מכשיר קיים מתישהו אפשר להוריד אותו? ולבדוק את הסינון באיזה הקשר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: