דרוש מידע מעבר לסמארטפון כשר

לירז קנימח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
בוקר טוב, אני רוצה לעבור לסמארטפון כשר (יש לי רגיל) ורציתי לדעת איזה חברה הכי מומלצת. והאם יש אופציה להפוך את המכשיר הקיים שלי לכשר או שחייב לקנות מכשיר חדש?
תודה ויום טוב :)

מ"ם

משתמש סופר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
בוקר טוב.

סמארטפוני סמסונג אפשר להפוך לכשרים.

אחרים, אפשר רק להתקין סינונים ברמה כזו או אחרת.

החברה המומלצת (לדעתי הענייה, כי הם לא משלמים לי), זו חברת עסקן. אם כי גם להדרן אמור להיות שירות דומה.

בהצלחה!

GALAXY

משתמש מקצוען
בוקר טוב, אני רוצה לעבור לסמארטפון כשר (יש לי רגיל) ורציתי לדעת איזה חברה הכי מומלצת. והאם יש אופציה להפוך את המכשיר הקיים שלי לכשר או שחייב לקנות מכשיר חדש?
תודה ויום טוב :)

הדרן מאוד מומלצים. אפשרי בהחלט גם על הקיים.
אחד ממשתתפי פרוג הוא סוכן אדיב.
@יהודה וולף תפנו אליו.

0548499993 זה הפון שלו

עריכה ת

משתמש פעיל
הדרן מאוד מומלצים. אפשרי בהחלט גם על הקיים.
אחד ממשתתפי פרוג הוא סוכן אדיב.
@יהודה וולף תפנו אליו.

0548499993 זה הפון שלו

מומלץ לבדוק את הסינון על מכשיר קיים שלהם, כי עם כל הכבוד והיקר למי שרוצה להיות מסונן יותר, מנסיון (כמעט אישי) כשלא מכירים למה הולכים בסוף חוזרים למכשיר הבלתי מסונן בלי כח ורצון לנסות סינון אחר, וחבל שרצון טוב והשקעה כספית יהפכו אדם לאנטי סינון באשר הוא.

מ"ם

משתמש סופר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מומלץ לבדוק את הסינון על מכשיר קיים שלהם, כי עם כל הכבוד והיקר למי שרוצה להיות מסונן יותר, מנסיון (כמעט אישי) כשלא מכירים למה הולכים בסוף חוזרים למכשיר הבלתי מסונן בלי כח ורצון לנסות סינון אחר, וחבל שרצון טוב והשקעה כספית יהפכו אדם לאנטי סינון באשר הוא.

כל כך נכון!

לירז קנימח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
כלומר אם שמתי סינון על מכשיר קיים מתישהו אפשר להוריד אותו? ולבדוק את הסינון באיזה הקשר?

עריכה ת

משתמש פעיל
כלומר אם שמתי סינון על מכשיר קיים מתישהו אפשר להוריד אותו? ולבדוק את הסינון באיזה הקשר?
לבדוק אם הסינון מתאים לצרכיך (אינו דומה מי שרק מתכתב בווצאפ למי שצריך דפדפן כל סינון מציע דרכים אחרות) וכן אם אין מצבים שהמכשיר נתקע מזה וכו' וכו'

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה