Yerushalmit
משתמש מקצוען
אני כרגע בבנק הפועלים - מעל 20 שנה - אך אני מרגישה שהשירות שם התדרדר מאוד וחושת לעבור בנק - השאלה - לאן?
תלוי איפה את גרה..אני כרגע בבנק הפועלים - מעל 20 שנה - אך אני מרגישה שהשירות שם התדרדר מאוד וחושת לעבור בנק - השאלה - לאן?
לכולם ללא עמלות? או רק בתנאים מסוימים?עברתי ליהב.
ללא עמלות.
נהניתי מהשרות מאוד.
לכולםלכולם ללא עמלות
אני עשיתי את זה.אני גם רוצה לעבור, מישהו יודע מה אפשר לעשות עם כל ההוראות קבע בכרטיס אשראי הבנקאי, יש איזה דרך "לשאוב" אותם לכרטיס אחר בקלות
איך ידעת מה לא עבר?אני עשיתי את זה.
הזמנתי כרטיס אשראי של יש ( הוא לא בנקאי)
דרך האתר של ויזה יש אפשרות להעביר הוראות קבע אוטומטית לכרטיס אחר.
היו כמה הוראות בודדות שהייתי צריכה להעביר לבד (כמה טלפונים).
היה תהליך ממש סביר.
השארתי את הישן פעיל עוד חודש חדשיים.איך ידעת מה לא עבר?
דיסקונט!!אני כרגע בבנק הפועלים - מעל 20 שנה - אך אני מרגישה שהשירות שם התדרדר מאוד וחושת לעבור בנק - השאלה - לאן?
בוודאי, רק הוא הרבה פחות מתקדם מפועלים ולאומי.האם לבנק יהב יש אתר?
אם אתם רוצים "שותף איתכם לאורך כל הדרך" שכמובן לא עוזר בהכנסות, אלא רק שואל על כל 10 אג' מאיפה בדיוק קיבלתם אותם, ואם אתם בטוחים שלא גנבתם אותם. ולמה אתם רוצים לשלם אותם לפלוני ולא לאלמוני.מה עם בנק פאגי?
ככה היה פעם בכל הבנקים, חכי חכי, זה פשוט בנק שקצת מפגר אחרי האחריםלא חושבת שיש בנק מתחרה ונח כמותם, השירות הטלפוני עם בנקאי עד 22:00 בלילה, מי נותן דבר כזה?
ועוד פעם זה היה עד 23:00, נוחות!
ככה היה פעם בכל הבנקים, חכי חכי, זה פשוט בנק שקצת מפגר אחרי האחרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: