הדר- מקדמיה
משתמש חדש
אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות בין מעבד מזון נינגה Ninja PRO BN653 לבין מגימיקס CS4200RB אדום האם שווה לשלם כמעט פי שלוש
מניסיון??לדעתי עדיף נינג'ה
המנוע של המגימיקס יותר כבר, אבל כל שאר החלקים הרבה יותר פרקטיים ונוחים מאלו של הנינגהזה נכון שהמגימיקס כבד ומסורבל??
טוב....קראתי קצת ולא הצלחתי להחליט אני אנסה לקבל את עזרתכם.
7 שנים היה לי בראון.
מעבד פשוט אבל עושה את העבודה...בוא נאמר כשלא מכירים משהו אחר אז מה יכול כבר להיות, לקצוץ הוא קצץ יפה, גם לטחון ,גם את החומוס עשה חלק, גירוד דקיק או גס , מסחטת הדרים...אבל המנוע בהחלט חלש לקח לו הרבה זמן לקצוץ....והריח השרוף מהר הורגש. היום הוא מת סופית ביקשתי ממנו לטחון תמרים. טו מאצ'.
אז זהו...
אני חייבת מעבד מזון חדש.
וכשגיליתי, שאני יכולה לזרוק את המיקסר שיש לי (בוש ישן-7 שנים גם כן...) ואת הסלייסר שנשבר לךי ממש החודש...וזה סיוט רע בלעדיו...ואת השייקר (ההוא שעושה שייקים)הענקי והקשה לניקוי. ולקנות מעבד מזון שכולל הכלץ. ממש התלהבתי
מה דעתכן על המג'ימיקס 4200/5200 לא הבנתי מה ההבדל
בחוות דעת המון תלונות על שצרילך לשהשתמש תמיד גם בקערה הגדולה וזה יוצר הרבה ליכלוך(4 חלקים לנקות על גזר אחד)
שאא לשלוט במהירות כי הוא אוטומט..ואם רותים להכין עוגה אז מה עושים? הכל עף בטח בשלב שמוסיפים קמח...
האם חותך קוביות באמת קטן ויפה?
האם באמת שווה את המחיר. כשיש לי תקציב לזה?
הבנתי שזה ככה בכל המגימיקס אומרים שזה בגלל מערכת בטיחות וכולגבי ה4200 רק אצלי הוא משאיר חתיכות גדולות שנופלות לקערה (לא עובר על סכין הגירוד)??
בכל הסכינים העגולות של הגירוד והפריסה אמורים לשים את שני המיכלים - הגדול והבינוני, ואז השאריות האלו נופלות למיכל הגדול ולא יחד עם התוצר המגורד שנופל למיכל הבינוני.לגבי ה4200 רק אצלי הוא משאיר חתיכות גדולות שנופלות לקערה (לא עובר על סכין הגירוד)??
תודה ,לא ידעתי! זה אכן כך אבל אני מנסה להבין המיכל הגדול משמש לקליטת שאריות ? אם יש לי כמות גדולה של תפו"א נניח לגירוד אין לי אופ' להשתמש בקערה הגדולה?בכל הסכינים העגולות של הגירוד והפריסה אמורים לשים את שני המיכלים - הגדול והבינוני, ואז השאריות האלו נופלות למיכל הגדול ולא יחד עם התוצר המגורד שנופל למיכל הבינוני.
לא, הדיסקיות נועדו רק למיכל הבינוני, והגדול והקטן לטחינה או ריסוקתודה
תודה ,לא ידעתי! זה אכן כך אבל אני מנסה להבין המיכל הגדול משמש לקליטת שאריות ? אם יש לי כמות גדולה של תפו"א נניח לגירוד אין לי אופ' להשתמש בקערה הגדולה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: