אם שילמתם מס של 5 ש"ח או במקרה הטוב כמה מאות ש"ח, אני לא ממליצה להתחיל להגיש בשביל זה דו"ח שנתי כדי לקבל אולי החזר מס.האם במס על פקדון בבנק אפשר לקבל החזרים לזכאים אם כן איך מקבלים ...
מחפש כל מידע בנושא הזה דחוף...
תודה רבה תזכו למצוות...
למה?אם שילמתם מס של 5 ש"ח או במקרה הטוב כמה מאות ש"ח, אני לא ממליצה להתחיל להגיש בשביל זה דו"ח שנתי כדי לקבל אולי החזר מס.
מה צריך בשביל הגשת דו"ח?למה?
בשביל 100 ש"ח לא להגיש דו"ח?
למה לא לנצל את הנקודות זיכוי?אם שילמתם מס של 5 ש"ח או במקרה הטוב כמה מאות ש"ח, אני לא ממליצה להתחיל להגיש בשביל זה דו"ח שנתי כדי לקבל אולי החזר מס.
השאלה מה אתם עובדים.מה צריך בשביל הגשת דו"ח?
לא.למה?
בשביל 100 ש"ח לא להגיש דו"ח?
א. באלפי זה מתומחר ב 275.לא.
דוח שנתי מתומחר ע"י רו"ח בין 1200 לשנה ל2000 לשנה. גם אם אתה עושה זאת לבד כנראה שזה לא שוה 100 ש"ח
זה יותר מ 100.א. באלפי זה מתומחר ב 275.
למי שאין חשבון בברוקר זר?זה יותר מ 100.
מנסיון ההתעסקות לא שווה 100 ₪
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: