קבלתי קבלות במייל
מה אני עושה איתם עכשיו?
איך אני מגישה אותם?
מה אני עושה איתם עכשיו?
איך אני מגישה אותם?
לא חתום דיגיטלית רק מקוראם כתוב על זה מקור, ובמיוחד אם זה חתום דיגיטלית אז לא אמורה להיות בעיה.
לרוב הם מקבלים את זה,אם זו קבלה מקורית ממוחשבת וחתומה דיגיטלית, לא אמורה להיות בעיה - אבל אם זו קבלת מקור מודפסת שנסרקה ונשלחה אליכם, יתכן מאד שלא יקבלו את זה במס הכנסה.
והרבה פעמים הם לא מקבלים- רק אחרי מלחמות וויכוחים הם מקבלים העתק.לרוב הם מקבלים את זה,
רק במקרים חריגים ביותר הם דורשים מקור
מסתבר שזה תלוי על איזה פקיד/ה נפלת...והרבה פעמים הם לא מקבלים- רק אחרי מלחמות וויכוחים הם מקבלים העתק.
אם מדובר בהעתק ויש לך רו"ח שיצרף חתימת נאמן למקור.
נכון לגמרי. אבל במקרה שלנו פשוט התעקשנו איתה,כי יש לזה גיבוי בחוק.מסתבר שזה תלוי על איזה פקיד/ה נפלת...
או, מה היה מצב הרוח של הפקיד/ה באותו הרגע ואיך האף שלך מצא חן...
היא לא חתומה דיגיטליתאם זו קבלה מקורית ממוחשבת וחתומה דיגיטלית, לא אמורה להיות בעיה - אבל אם זו קבלת מקור מודפסת שנסרקה ונשלחה אליכם, יתכן מאד שלא יקבלו את זה במס הכנסה.
כפי שכבר נכתב. בקשי מהרו"ח/יועץ מס לשים חתימה וחותמת נאמן למקור.היא לא חתומה דיגיטלית
אבל גם לא נראית סרוקה
מה עושים?
קבלתי קבלות במייל
מה אני עושה איתם עכשיו?
איך אני מגישה אותם?
איזה סניף?אתמול, הגשתי קבלות שכאלו, מודפסות מהמחשב. התקבלו ללא בעיה.
איזה סניף?
היית שם פיזית?
סליחה על הבורותכפי שכבר נכתב. בקשי מהרו"ח/יועץ מס לשים חתימה וחותמת נאמן למקור.
אמור לעבוד.
של מגיש/ת הדוחסליחה על הבורות
רואה חשבון של מי?
כל רואה חשבון יכול לחתום וגם עו"ד, (וכמו חתימת עו"ד זה כנראה יעלה כסף).סליחה על הבורות
רואה חשבון של מי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: