קורונה מספר עדכני לשאינם בריאים בישראל

עוקר הרים

משתמש מקצוען
גם כן לא לגמרי עדכני...
היו אז קרוב ל-350,000 מאומתים

מעט מן האור

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
גם כן לא לגמרי עדכני...
היו אז קרוב ל-350,000 מאומתים
שוב פעם, לפי החשבון זה פי 2.

נערך לאחרונה ב:

דורש ומבקש

משתמש מקצוען
מקווה שבימים הקרובים באמת נחווה ירידה דרסטית
בגלל הסגר גם אמור להיות ירידה מסויימת
אני מקווה שהירידה תהיה דרסטית, כך שנוכל להצביע שזה בגלל החיסון

עדיין,
לפי התחושה שלי (מחקר חובבני בין מתחסנים) החיסון כן יכול לגרום למחוסן להידבק בקורונה (יתכן בצורה יותר קלה, מקווה מאוד)
לכן אין עדיין ירידה
לא מסיק מסקנות, רק מעלה אפשרויות

Goldidea

משתמש מקצוען
הגיוני לומר שעם קבלת החיסון הגוף יותר חשוף ורגיש לוירוס הקורונה עד שהגוף מייצר נוגדנים.

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
הגיוני לומר שעם קבלת החיסון הגוף יותר חשוף ורגיש לוירוס הקורונה עד שהגוף מייצר נוגדנים.
זה סוג של מעטפת של הוירוס, זה לבד לא וירוס אבל אולי תשתית טובה לוירוס, חשוב להקפיד על הנחיות הבריאות במיוחד בזמן זה.
לדעתי דווקא הגיוני לומר שהחלבון של הוירוס גורם לרגישות לחלבון החלב (לקטוז). תכל'ס זה לשון נופל על לשון...
(למרבה הכאב, בדור שלנו עוד צריך להדגיש: ^^ זו בדיחת קרש. עוד שניה כבר יעתיקו את זה לאתר הסדר העולמי החדש...)

קיצור מה נסגר עם תרבות הפשקווילים הזו שכל אחד זורק מה שבא לו בלי שום ידע רפואי ו/או בדיקה. היא בטח לא הגיונית בשום מובן

נערך לאחרונה ב:

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
מקווה שבימים הקרובים באמת נחווה ירידה דרסטית
בגלל הסגר גם אמור להיות ירידה מסויימת
אני מקווה שהירידה תהיה דרסטית, כך שנוכל להצביע שזה בגלל החיסון

עדיין,
לפי התחושה שלי (מחקר חובבני בין מתחסנים) החיסון כן יכול לגרום למחוסן להידבק בקורונה (יתכן בצורה יותר קלה, מקווה מאוד)
לכן אין עדיין ירידה
לא מסיק מסקנות, רק מעלה אפשרויות
יש דבר אחד, הגל השלישי והגדול מכולם כולל המוטציה הבריטית (ביחד עם השמירה הציבורית הנמוכה ביותר ): נפל על הזמן שמתחסנים. זה כל הסיפור.

דורש ומבקש

משתמש מקצוען
כעת יש כבר יותר ממיליון מתחסנים שעברו שבועיים מההתחסנות
אני משער שבערך 650,000 מתוכם הם בני 60+
מתוכם רק כשליש פיתחו נוגדנים - כלומר לא אחוז גבוה של בעלי נוגדנים מבין המבוגרים.
הודעה על מספר המחוסנים מה- 4/01 מאשכול אחר
אתמול התחסנו
כ- 146,000
ס"ה
1,370,000
מחוסנים
שהם כ-14.7% מהאוכלוסיה
(מקרב בני 60+ התחסנו כ-60%)
המספר אינו כולל מחלימים

Goldidea

משתמש מקצוען
קיצור מה נסגר עם תרבות הפשקווילים הזו שכל אחד זורק מה שבא לו בלי שום ידע רפואי ו/או בדיקה. היא בטח לא הגיונית בשום מובן
כתבתי את הדברים דווקא מתוך הבנה רפואית. ואגב אני בשיטה שלך אחד לאחד. לא מתכוונת לומר שהעליה בתחלואה נובעת מהסיבות הנ"ל, אלא להשיב על הטענה שהחיסון עצמו מעורר תחלואה.

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
כתבתי את הדברים דווקא מתוך הבנה רפואית. ואגב אני בשיטה שלך אחד לאחד. לא מתכוונת לומר שהעליה בתחלואה נובעת מהסיבות הנ"ל, אלא להשיב על הטענה שהחיסון עצמו מעורר תחלואה.
מה ההבנה הרפואית? נשמח כולנו לשמוע

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
לדעתי דווקא הגיוני לומר שהחלבון של הוירוס גורם לרגישות לחלבון החלב (לקטוז). תכל'ס זה לשון נופל על לשון...
או שאם שותים חלב - הפרה הנחלבת הופכת לעקרה.
גם הגיוני.

עוקר הרים

משתמש מקצוען
הודעה על מספר המחוסנים מה- 4/01 מאשכול אחר

המספר אינו כולל מחלימים
כלומר כ-900,000 מתחסנים בני 60+ שעבר שבועיים מההתחסנותם,
לפי מכון המחקר של כללית בינתיים רק כשליש פיתחו נוגדנים - 300,000
כלומר מבני 60+ כ-20% מחוסנים + כמה אחוזי מחלימים
עדיין לא מאד משמעותי, בפרט שסביר להניח שרבים מהמתחסנים מקפידים פחות על ההנחיות.

עוקר הרים

משתמש מקצוען
כללית עושים סרולוגית לכל מחוסן שעברו לו שבועיים מהחיסון?
הם לא אמרו ששליש פיתחו נוגדנים, זו הייתה מסקנה שלי ממה שהם דיווחו.
לפי הדיווח שלהם לאחר כשבועיים בקבוצה המחוסנת חלה ירידה של 33% בהדבקה לעומת קבוצה באותו גודל שלא התחסנה, מזה הסקתי שבשלב הזה החיסון גרם לפתח נוגדנים לכשליש מהמתחסנים.
אגב, אם הייתה ירידה בהדבקה לאחר כשבועיים זה אומר שהנוגדנים כבר נוצרו שבוע קודם (לוקח כשבוע בממוצע עד שנבדקים), כלומר שליש מהמתחסנים מוגנים מהדבקה שבוע לאחר החיסון.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה