תמצית עבודת הקרבנות
משתמש רשום
למישהו יש מספר של שירותי יקיצה?
מכיר אולי מספר אחר? כי אני מתקשר מטלפון של הוט מובייל למספר הזה וזה לא עובד לי1475 שירות היקיצה של בזק
ניסית לחייג אחרי הספרות 1475 את הספרות של השעה שאתה רוצה לקום?מכיר אולי מספר אחר? כי אני מתקשר מטלפון של הוט מובייל למספר הזה וזה לא עובד לי
כן ועדיין לא עבד לי.ניסית לחייג אחרי הספרות 1475 את הספרות של השעה שאתה רוצה לקום?
השירות זמין לכאורה רק בקו נייחמכיר אולי מספר אחר? כי אני מתקשר מטלפון של הוט מובייל למספר הזה וזה לא עובד לי
אין שום דרך לשרות יקיצה בטלפון נייד?השירות זמין לכאורה רק בקו נייח
שירותי טלפון מתקדמים של הוט, שירותי טלפון כבלים
חברת הוט בכבלים, מספקת שירותי טלפון נייח מתקדמים ומבצעים המתאימים לצרכן הפרטי והעסקי. בעקבות מהפכת הניוד טלפון הוט הוא המשתלם ביותר עם 2000 דקות חינם ועם אפשרות לשמור על מספר הטלפון הקיים. שירות ההשכמה של הוט מאפשר לך להזמין השכמה טלפונית אחת ב-24 שעות (הקרובות) בחיוג קוד השירות 1475 והשעה...www.hot.net.il
שעון מעורר?אין שום דרך לשרות יקיצה בטלפון נייד?
כן, ע"י שיחה נכנסתשעון מעורר?
התכוונו לשאול למה לא תשימו שעון מעורר בנייד?כן, ע"י שיחה נכנסת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: