כמה עולה, ואיזה קידומות יש לכם?אני
חברת PAYCALL
קצת יקר...072
34 ש"ח עד מאה דקות
זה יקר מאד עם קו כשר של שיחות ללא הגבלה עולה כ10 ש"ח לחודש.יש לי אפשרות גם לניתוב למספרים נוספים, הקלטות ועוד דברים
זה עובד וזה טוב
כמה זול יותר זה יכול להיות?
זה מיועד לשיחות נכנסות ולא יוצאותמנסיון אישי מר, בשל הסלידה הרבה מהצינתוקים הרבים ממספרים עם קידומת 07...
הרבה מאד במגזר החרדי ובכלל, לא עונים למספרים הללו.
לתשומת ליבכם.
חפשו אצל ר' גוגל קו וירטואלי, ותקבלו הצעות למה שאתם מחפשים.
שימו לב שככל הנראה כולם יעלו לפי שיחות נכנסות.
ולגבי הסלידה מקווי 07X ניתן לנייד קו רגיל של בזק.
אמת ויציבמנסיון אישי מר, בשל הסלידה הרבה מהצינתוקים התכופים ממספרים עם קידומת 07...
הרבה מאד במגזר החרדי ובכלל, לא עונים למספרים הללו.
לתשומת ליבכם.
קו וירטואלי הוא קו שלך לכל דבר, גם תוכל לנייד אותו לכל חברה לקו רגיל או אחר.איך אפשר לנייד?
אם אני קונה קו וירטואלי בבזק ב-11 ש"ח ועושה לו הפניה, זה ישאר שלי תמיד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: