אופיס 365 מספור לא רציף

blush

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אני צריכה קובץ שיכיל מספרים עם פסיק ביניהם, אבל בכפולות
לדוגמא:
1,3,5,7,9, וכו'
2,4,6,8....
וכן בקפיצות גדולות יותר
איפה ואיך עושים דבר כזה?
תודה מראש!

FullTime

משתמש מקצוען
באקסל.
כותבים בתא אחד מספר, בתא מתחתיו כותבים את המספר הבא בתור, בוחרים את 2 התאים.
בתא התחתון בצד שמאל למטה יופיע נקודה. ריחוף עם העכבר יהפוך את סמל העבכר לפלוס כזה +
מושכים אותו לתאים הבאים....

כדי להוסיף את הפסיק, אם אף אחד לא יביא פתרון אחר, אכתוב בל"נ את הפתרון שלי שהוא קצת מורכב.

דיני 2013

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
את יכולה לעשות באקסל מספרים כמו שa26955 כותב, ולהעתיקו לוורד ושם להמיר את הטבלה לטקסט, ולהגדיר באפשרות שיעשה פסיקים,
זה מה שעלה לי, אולי יש דרך יותר פשוטה למי שיודע

FullTime

משתמש מקצוען
נכתב ע"י דיני 2013;1930636:
את יכולה לעשות באקסל מספרים כמו שa26955 כותב, ולהעתיקו לוורד ושם להמיר את הטבלה לטקסט, ולהגדיר באפשרות שיעשה פסיקים,

לפי מה שנראה לי אי אפשר להמיר ולהפריד בפסיקים, רק להגיד לו שיפסיק איפה שיש פסיק...

מה שכן, אפשר להמיר, ואח"כ להחליף בחיפוש החלפה, כל פסקה או רווח לפסיק.

דיני 2013

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י a26955;1930697:
לפי מה שנראה לי אי אפשר להמיר ולהפריד בפסיקים, רק להגיד לו שיפסיק איפה שיש פסיק...

מה שכן, אפשר להמיר, ואח"כ להחליף בחיפוש החלפה, כל פסקה או רווח לפסיק.

תנסה תראה שאפשר

Reuven83

משתמש רשום
אם כוונתך למה שהחברים הבינו, שאת רוצה בכל תא מספר אחד עם פסיק אחריו, ובתא שמתחתיו מספר עוקב בדילוג (הדוגמא שכתבת היא דילוג ולא מכפלה) עם פסיק אחריו תוכלי לעשות כפי המוצע להלן:

בתא A2 כתבי את הסיפרה 1
בתא B2 כתבי
קוד:
=a2&","
בתא A3 כתבי
קוד:
=a2+3
או כל דילוג רצוי.
תגררי את 2 הנוסחאות, ושימי לב שלא "נעלת" את אחד הנוסחאות.

אם זה לא עונה לדרישתך, תנסי להסביר יותר ולהרחיב על הרצוי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה