כך נקרא הדיסק? לא זוכרת כזה.@שמואל גרינשטיין חני בדקתי לך זה בדיסק: אני בן שלוש.
שם הסיפור: להיות כמו אמא.
נמצא בכה עשו חכמינו, תחפשי בקישור הנ"ל.וואו, אני רק עכשיו רואה את האשכול הזה, איזו נוסטלגיה, החיוך לא נמחק מעל פני
יש איזה משפט מסיפור על אחד התנאים נדמה לי שאני ואחי כל הזמן נזכרים בו "לך נא אל בעל המלאכה שעשה אותי ואמור לו, כמה מכוער כלי זה שעשית"
יש לכם אולי את הסיפור?
לידיעתך, ישנם הרבה רבנים שמתירים להעתיק שירים מקלטות ודיסקים, גם אלו שעדיין נמכרים בחנויות, כן היתה דעת הגרש"ז אויערבאך זצ"ל (ספר משנת זכויות היוצר השלם פי"ח אות ב', שאין בזה משום גזל דאורייתא, אבל יש בזה איסור דרבנן של השגת גבול. ובשו"ת דרכי חושן שם כתב שאין איסור השגת גבול אלא באופן שמעתיקים ע"מ להרוויח כסף אבל המעתיקים לעצמם או אף לאחרים בחינם אין בזהאיסור אפילו מדרבנן).אני לא מחפשת להיות צדיקה או רבנית,
אבל צורם לי מאוד שיש כאן קלטות שעדין נמכרות בחנויות,רק לי זה מפריע??
זהו גזל לכל דבר,לא???
אשמח אם תגידו שטעיתי אני ממש כל פעם שמעלים דברים שעדין ישנם להשגה זה כואב לי,אולי אני הבעיה??
שואלת ממש ברצינות.
לא ממזמן הייתי בתוכנית משפחתית של ר' אלתר,הבן אדם מתאמץ בא שר ומפעיל,הוא כבר לא צעיר,וכאן חופשי מעלים באתר שירים שלו.
או או
כל חיי חייתי בשקר מה שניקרא-
חשבתי ששרים קלקליט ולא קטקליט
ומישהו יודע אולי מאיפה הדקלום הזה לקוח?
קוראים לי דני-דן
ואני כבר לא קטן
אני בן חמש
וגר ברחוב חרמש
ועכשיו סוף סוף כבר אינני מתבייש
מהיום אומר תודה
גם לדוד-גם לדודה
זכור לי מלפני שנים מקלטת כלשהי
אשכול מתוק ביותר
תעזרו לחפש את איני אוהב כאב ואת סודות כמוסים - הם ממש קלטות יפותתודה לך חוחי,
בזכותך הצלחתי למלא את הנגן בשירים וסיפורים נוסטלגיים לילדי.
(בדיוק אחרי ששאלתי כאן איך מעבירים מדיסק לנגן ולא הצלחתי לעשות זאת)
וואו איזה כייף לשמוע!!לא קראתי את כל האשכול, אבל גם אני זוכר את 'סדר בחדר' לגמרי בעל פה...
יותר מכך, כמוזיקאי, עיקר הסיבה שאני זוכר אותה היא כי הקלטת הזו הייתה בליגה אחרת לגמרי מבחינת רמה מוזיקלית! חריזה היתה חריזה, לחן היה לחן ומוזיקה היתה מוזיקה.
היו קלטות שפשוט לעגו לאינטליגנציה [לפחות מבחינה מוזיקלית], והיו הקלטות הללו! ניגודיות עם טעם של עוד!
במקביל, אני מחפש כבר כמה שנים אחר קלטת מיוחדת שסיפרה את סיפור 'שלמה המלך ומלכת שבא', בליווי מוזיקה קלאסית משובחת, נוצרה להערכתי בשנות השמונים המאוחרות.
למיטב ידיעתי אף אחד לא עושה היום דברים כאלה. אפילו לא מתקרב.
אני מוכן גם לשלם, מישהו זוכר דבר כזה?
אנחנו השגנו אצל הבן שלו שגר ברחוב עזרת תורה 19 בירושלים.יש/היתה קלטת לפורים מיהודי בשם הרב שוורץ. מישהו מכיר? יודע? יש לנו את הקלטת והיא פגומה.
יש למישהו טלפון? יש את זה בדיסק?אנחנו השגנו אצל הבן שלו שגר ברחוב עזרת תורה 19 בירושלים.
יש לו קלטות בעוד נושאים רבים.
אני לא מחפשת להיות צדיקה או רבנית,
אבל צורם לי מאוד שיש כאן קלטות שעדין נמכרות בחנויות,רק לי זה מפריע??
זהו גזל לכל דבר,לא???
אשמח אם תגידו שטעיתי אני ממש כל פעם שמעלים דברים שעדין ישנם להשגה זה כואב לי,אולי אני הבעיה??
שואלת ממש ברצינות.
לא ממזמן הייתי בתוכנית משפחתית של ר' אלתר,הבן אדם מתאמץ בא שר ומפעיל,הוא כבר לא צעיר,וכאן חופשי מעלים באתר שירים שלו.
בבב
כך נקרא הדיסק? לא זוכרת כזה.
יש לך אותו?
אם כן, אשמח אם תעלי לכאן או תשלחי למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה
חני
אין מבצע מנחם בג'מבו מייל
מי שיוכל להעלות תודה מראש.
אני גם אשמח לקישור לדרופהשומרות אין.
ואין לי איך לעלות.
רק קישור לדרופ, או קלטות מסויימות בגמבו אם תינתן כתובת מייל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: