יצא לאחרונה ספר בשם 'מסע בעקבות הגמרא' ספר מומלץ לכל ילד שלומד גמרא
מומלץ גם להורים לקרוא בעצמם ולתת לילדים שלהם לקרוא
של הרב בוצ'יקובסקי מחבר הספרים 'בעצתך תנחני' ו'חישבתי דרכי' (למי שמכיר)
הספר הזה מספר על ילד רגיל כמו כל הילדים שלא אוהב ללמוד גמרא. היא קשה, מבלבלת, המון קושיות תירוצים דחיות ראיות ו..... הילד כבר מתבלבל !
בספר הילד כביכול עובר במסע בזמן לאחור לעבר תקופות שהתרחשו בהם מאורעות חשובים כמו: זמן מתן תורה, וזמן כתיבת המשנה, וכן תקופת אביי ורבא והוא מתחבר אישית לתקופות שהגמרא והמשנה נכתבו ומה הגמרא בכלל רוצה מאיתנו, והילד מקבל שם הסבר שהגמרא מפרשת את המשנה בצורה של דיון ולמה נכתבה המשנה ואיך היא נכתבה והרבה ילדים חושבים שמשנה זה משהו קל לילדים בכיתה ב' ובספר הוא נוכח שהמשנה קצת יותר עמוקה ממה שהוא חשב
אני קראתי את הספר לפחות 4 פעמים ותמיד מצאתי בו עניין !
ועוד, בסוף הספר יש כמה פרקים להורים פרקי הדרכה איך ללמוד וללמד גמרא נכון,
איך הוא קורא לזה ? 'לדבר עם הגמרא'
הדרכה מאד מעניינת ומחכימה
ממליץ לכם לראות ולקנות לעצמכם ולילדים שלכם
הצהרה: אני לא המחבר של הספר ולא המשווק שלו ואין לי שום קשר להפצה שלו
רק אבא שקרא את הספר וראה את התועלת הגדולה שלו ומציע את זה לאחרים שגם להם תבוא תועלת
מומלץ גם להורים לקרוא בעצמם ולתת לילדים שלהם לקרוא
של הרב בוצ'יקובסקי מחבר הספרים 'בעצתך תנחני' ו'חישבתי דרכי' (למי שמכיר)
הספר הזה מספר על ילד רגיל כמו כל הילדים שלא אוהב ללמוד גמרא. היא קשה, מבלבלת, המון קושיות תירוצים דחיות ראיות ו..... הילד כבר מתבלבל !
בספר הילד כביכול עובר במסע בזמן לאחור לעבר תקופות שהתרחשו בהם מאורעות חשובים כמו: זמן מתן תורה, וזמן כתיבת המשנה, וכן תקופת אביי ורבא והוא מתחבר אישית לתקופות שהגמרא והמשנה נכתבו ומה הגמרא בכלל רוצה מאיתנו, והילד מקבל שם הסבר שהגמרא מפרשת את המשנה בצורה של דיון ולמה נכתבה המשנה ואיך היא נכתבה והרבה ילדים חושבים שמשנה זה משהו קל לילדים בכיתה ב' ובספר הוא נוכח שהמשנה קצת יותר עמוקה ממה שהוא חשב
אני קראתי את הספר לפחות 4 פעמים ותמיד מצאתי בו עניין !
ועוד, בסוף הספר יש כמה פרקים להורים פרקי הדרכה איך ללמוד וללמד גמרא נכון,
איך הוא קורא לזה ? 'לדבר עם הגמרא'
הדרכה מאד מעניינת ומחכימה
ממליץ לכם לראות ולקנות לעצמכם ולילדים שלכם
הצהרה: אני לא המחבר של הספר ולא המשווק שלו ואין לי שום קשר להפצה שלו
רק אבא שקרא את הספר וראה את התועלת הגדולה שלו ומציע את זה לאחרים שגם להם תבוא תועלת