אני לא רוצה לקחת אחריות אבל אמר לי חבר שהוא היה בקצפת שם והוא בדק וראה שהקופסאות של הגלידות שם הם קופסאות סגורות (כמו בשאר הקצפת בארץ הכשרות) והם בכשרות הבד"ץוקצפת שהיא חתם סופר.
במודיעין עיליתחלבי?
קפוצ'ינו
מאד נהנינו שם.... אוכל טעים וביחס למחיר טירוף.....במודיעין עילית
נחמד.
בשילת יש את בייגלס (אלדו לשעבר) חנות של גלידות טוסטים סלטים וכו' בהכשר הרב רוביןזה המצב עדין,
אוש שיש מסעדה כשרה באיזור?
יש באזור תעשיה שילת בהכשר הרב רובין נקרא בייגלק.
חידשתם לי,ביגה בשילת
חלבי
שמעתי שממש מוצלח
נראה לי הכשר קהילות
יש למיכליס סניף גם במכבים רעות, מקום הרבה יותר שקט ממה שיש בישפרו.יש מיכליס במודיעין, זה חת"ס פתח תקווה.
בהשגחת רבנות חבל מודיעיןביגה בשילת מומלץ ממש!
ביגה בשילת כמעט בטוחה שאין לזה הכשר של קהילות או בית יוסף, לדעתי זה רבנות מודיעין, וכדאי לבדוק כמובן.ביגה בשילת
חלבי
שמעתי שממש מוצלח
נראה לי הכשר קהילות
קצפת ושיבולת השרון- שתיהן בכשרות בית יוסף!בשילת יש את בייגלס (אלדו לשעבר) חנות של גלידות טוסטים סלטים וכו' בהכשר הרב רובין
לידם יש את מסעדה ביגה שהיא רבנות מודיעין (זכור לי שזה בית יוסף)
בקניון יש את משולשים שזה בהכשר בית יוסף בהשגחת רבנות מודיעין
ובאותה קומה יש את מסעדת גרג שזה גם בהשגחת רבנות מודיעין
בשדרה מאחורי הקניון יש את קצפת ואת שיבולת השרון אני חושבת ששתיהם זה רבנות מודיעין
לסיכום רוב החנויות באיזור זה בהשגחת רבנות מודיעין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: