אנחנו מחפשים דוקא באיזור הסמוך לגלי צאנז, בלי נסיעות וכדו'.המסעדות באיקאה כולן בהכשר קהילות. חלק.
יש אוטובסים לשם, תבררו.
נערך שוב:
המסעדות הרישמיות של איקאה, חלבי ובשרי, הן קהילות.
נדמה לי שיש שם הרבה חנויות, אז על חלקם גם מופיע חותמת.
בברכה.
אנחנו מחפשים דוקא באיזור הסמוך לגלי צאנז, בלי נסיעות וכדו'.המסעדות באיקאה כולן בהכשר קהילות. חלק.
יש אוטובסים לשם, תבררו.
נערך שוב:
המסעדות הרישמיות של איקאה, חלבי ובשרי, הן קהילות.
נדמה לי שיש שם הרבה חנויות, אז על חלקם גם מופיע חותמת.
בברכה.
יותר ממה שקיבלת בתגובות למעלה לא תקבל. ההיצע באמת דל.אנחנו מחפשים דוקא באיזור הסמוך לגלי צאנז, בלי נסיעות וכדו'.
מחפוד לא טוב לנו.יש את שף על האש - מחפוד.
הם עושים משלוחים
נקוה שנסתדר עם מה שישיותר ממה שקיבלת בתגובות למעלה לא תקבל. ההיצע באמת דל.
וזו המציאות
אז באמת נשארה רק האופציה של היקב או מול הים.מחפוד לא טוב לנו.
ולמעשה אנחנו מחפשים מסעדה רצינית יותר, ולא כל מיני בארים של לאפה שווארמה.
תודה רבה
חחח... אני מהמקום!נקוה שנסתדר עם מה שיש
(אולי במקום ידעו לומר לנו)
התכוונתי שאולי צוות המלון ידעו לעזור, (בבוקר הם אמורים לתת תלושים למסעדה, כנראה שידעו כיצד לעזור, מקווה).חחח... אני מהמקום!
איפה בארץ יש מסעדה רצינית עם הכשר טוב?מחפוד לא טוב לנו.
ולמעשה אנחנו מחפשים מסעדה רצינית יותר, ולא כל מיני בארים של לאפה שווארמה.
תודה רבה
מסתבר שעכשיו לפני פסח הוא גם פתוח באמצע שבוע,יש בקריית צאנז חנות של אוכל מוכן, יש עופות ודגים סלטים וכו' בכשרות של צאנז.
מקום לשבת אין שם
קוראים לזה א'מחייה
האוכל בטעם ביתי ממש משובח
כמדומני פתוח רק בחמישי-שישי
בארץ?איפה בארץ יש מסעדה רצינית עם הכשר טוב?
אם תמצאי - אשמח לשמוע. אני לא מכירה דבר כזה בקרייה.נשמח לעזכרתכם, המלצה על מסעדות כשרות בנתניה בהכשרים מהודרים בלבד, כמו: צאנז, בד"ץ עד"ח, הרב לנדא, רובין וכדו'
חלביות ובשריות
יש את א'מחייה - בשרינשמח לעזכרתכם, המלצה על מסעדות כשרות בנתניה בהכשרים מהודרים בלבד, כמו: צאנז, בד"ץ עד"ח, הרב לנדא, רובין וכדו'
חלביות ובשריות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: