אוהבת את החיים
משתמש פעיל
הכשר? מה יש שם?פריים ביף
הכשר? מה יש שם?פריים ביף
קפה גן סיפור אני נמצאת שם בממוצע כל חודש וממה שאני יודעת זה רבנות מהדריןאיזה הכשר? מה יש שם?
יש להם אתר/תפריט שאפשר לראות?
עד"חהכשר? מה יש שם?
בשריחלבי?
תלוי מה נחשב אצלך יקר, בלה קאסה 200 ש"ח לזוג זה ממש לא יקר.אין דבר כזה מסעדה בהכשר הרב לנדאו או בדץ - בזול, ועוד בירושלים...
מה עולה 200 שקל? פיצה עם רביולי וקולה? או שווארמה עם ציפס?
אני מדבר על מסעדה
בשרי לא מתחיל לפני 400 ש"ח לזוג...
יש שם פריצות ???????קפה גן סיפור אני נמצאת שם בממוצע כל חודש וממה שאני יודעת זה רבנות מהדרין
אבל באמת אחת המסעדות מה גם שכיף שם אם בא לך להגיע שם עם ילדים אז הם נותנים להם גם תעסוקה
בעיני מסעדה מספר אחת בחלבי עם שירות פצצה
מה שכן את חייבת לבדוק קודם על מקום בפרט בכזה תאריך
מסעדה בירושליםיש שם פריצות ???????
מסעדה צפופה, עם אוכל בינוני, ורעש מחריש אוזניים.קפה גן סיפור אני נמצאת שם בממוצע כל חודש וממה שאני יודעת זה רבנות מהדרין
אבל באמת אחת המסעדות מה גם שכיף שם אם בא לך להגיע שם עם ילדים אז הם נותנים להם גם תעסוקה
בעיני מסעדה מספר אחת בחלבי עם שירות פצצה
מה שכן את חייבת לבדוק קודם על מקום בפרט בכזה תאריך
רבנות ירושלים מהריןתמרה, יש חלבי ובשרי, אם אני זוכר נכון קהילות.
לקחנו שווארמה עם שתי תוספות, פלוס סלט עם בשר בקר, פלוס שתיה ב-222 ש"ח.מה עולה 200 שקל? פיצה עם רביולי וקולה? או שווארמה עם ציפס?
אני מדבר על מסעדה
בשרי לא מתחיל לפני 400 ש"ח לזוג...
אם כבר מסעדות כאלהעכשיו דיבבר
מה זה? אפשר פרטים?
ומסעדת גן סיפור הם בית יוסף,דיברתי איתם עכשיו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: