מידע שימושי מסעדה חלבית בנתניה

שלמה הירשמן

משתמש רשום
מחפש מסעדה חלבית בנתניה בכשרות: בד"ץ ירושלים, רובין, שארית, מחפוד, קהילות.
אשמח למידע בהקדם. (צריך למחר)
תודה וברכה לעונים.

צץ ברשת

משתמש רשום
היקב ההכשר הוא חתם סופר אבל זה נקרא שסומכים על זה
אני ביררתי אצל איזה רב שאני מאוד סומך עליו שמבין בכשרות שאמר לי שאין בעיה

תברר אצל הרב שאתה סומך עליו

שלמה הירשמן

משתמש רשום
למשגיח ביקב קוראים אלעד, עדיין לא הצלחתי לדבר איתו, וגם אם כן אני לא מקומי, ולא מכיר את הנפשות הפועלות, באופן כללי ודאי אעדיף כשרות שאני סומך בקביעות. קשה לי עם זה להגיע למקום שאין כשרות שעדיפה עלי, ולהתחיל לתחקר את המשגיח. מצד שני זה יותר קרוב להגדרה של עד אחד נאמן באיסורין.
ואם מישהו מכיר את המקום ואת פיקוח הכשרות במקום מקרוב, אשמח לשמוע.

סוס כסוף

משתמש רשום
למשגיח ביקב קוראים אלעד, עדיין לא הצלחתי לדבר איתו, וגם אם כן אני לא מקומי, ולא מכיר את הנפשות הפועלות, באופן כללי ודאי אעדיף כשרות שאני סומך בקביעות. קשה לי עם זה להגיע למקום שאין כשרות שעדיפה עלי, ולהתחיל לתחקר את המשגיח. מצד שני זה יותר קרוב להגדרה של עד אחד נאמן באיסורין.
ואם מישהו מכיר את המקום ואת פיקוח הכשרות במקום מקרוב, אשמח לשמוע.
מכאלה שגרים שם שמעתי שאין דרך להשיג את מי שעומד מאחורי הכשרות הנ"ל....

שלמה הירשמן

משתמש רשום
נתניה זה עובד עם הגדרות של "סומכים עליהם"? לאו דווקא כשרות מוכרת.
(לא כהערה אלא כהכרות, פעם זה יותר עבד כך - בעוד מקומות, היום פחות)

סוס כסוף

משתמש רשום
נתניה זה עובד עם הגדרות של "סומכים עליהם"? לאו דווקא כשרות מוכרת.
(לא כהערה אלא כהכרות, פעם זה יותר עבד כך - בעוד מקומות, היום פחות)
עקב כך שכמעט ואין בנמצא כשרויות מהודרות, אנשים מבררים באופן אישי לגבי חנויות ספציפיות ומאכלים ספציפיים.

שלמה הירשמן

משתמש רשום
א
עקב כך שכמעט ואין בנמצא כשרויות מהודרות, אנשים מבררים באופן אישי לגבי חנויות ספציפיות ומאכלים ספציפיים.
אבל יש קהילה חרדית גדולה בנתניה, בד"כ אמור להיות כשרות מקומית מקובלת, אבל אני באמת לא מכיר. מקום מקום ותכונותיו.

סוס כסוף

משתמש רשום
א

אבל יש קהילה חרדית גדולה בנתניה, בד"כ אמור להיות כשרות מקומית מקובלת, אבל אני באמת לא מכיר. מקום מקום ותכונותיו.
הקהילה החרדית לא כזו גדולה, מתפתחת לאט לאט,
יש קצת בעיה שם עם הרבנות לפי מה שהבנתי, אז יש לרבנות כשרות שנקראת הידור הכשרות שעליה סומכים.

ו8

משתמש מקצוען
מה עם הרבנות של איקאה? ההכשר טוב?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה