שלמה הירשמן
משתמש רשום
מחפש מסעדה חלבית בנתניה בכשרות: בד"ץ ירושלים, רובין, שארית, מחפוד, קהילות.
אשמח למידע בהקדם. (צריך למחר)
תודה וברכה לעונים.
אשמח למידע בהקדם. (צריך למחר)
תודה וברכה לעונים.
בהכשר חת"ס מרובע!היקב
הכשר טוב, לא יודעת איזה בדיוק.
יש פיצה הידור הכשרות ברחוב פתח תקווה שסומכים עליהםמה לגבי פיצה , באגטים, צ'יפס.. ? יש בכשרות מהודרת?
מכאלה שגרים שם שמעתי שאין דרך להשיג את מי שעומד מאחורי הכשרות הנ"ל....למשגיח ביקב קוראים אלעד, עדיין לא הצלחתי לדבר איתו, וגם אם כן אני לא מקומי, ולא מכיר את הנפשות הפועלות, באופן כללי ודאי אעדיף כשרות שאני סומך בקביעות. קשה לי עם זה להגיע למקום שאין כשרות שעדיפה עלי, ולהתחיל לתחקר את המשגיח. מצד שני זה יותר קרוב להגדרה של עד אחד נאמן באיסורין.
ואם מישהו מכיר את המקום ואת פיקוח הכשרות במקום מקרוב, אשמח לשמוע.
עקב כך שכמעט ואין בנמצא כשרויות מהודרות, אנשים מבררים באופן אישי לגבי חנויות ספציפיות ומאכלים ספציפיים.נתניה זה עובד עם הגדרות של "סומכים עליהם"? לאו דווקא כשרות מוכרת.
(לא כהערה אלא כהכרות, פעם זה יותר עבד כך - בעוד מקומות, היום פחות)
אבל יש קהילה חרדית גדולה בנתניה, בד"כ אמור להיות כשרות מקומית מקובלת, אבל אני באמת לא מכיר. מקום מקום ותכונותיו.עקב כך שכמעט ואין בנמצא כשרויות מהודרות, אנשים מבררים באופן אישי לגבי חנויות ספציפיות ומאכלים ספציפיים.
הקהילה החרדית לא כזו גדולה, מתפתחת לאט לאט,א
אבל יש קהילה חרדית גדולה בנתניה, בד"כ אמור להיות כשרות מקומית מקובלת, אבל אני באמת לא מכיר. מקום מקום ותכונותיו.
זה רק לקנות וללכת או שיש מקומות ישיבה?פתחו גם לא מזמן מאפיית שיבולת השרון בכשרות לנדאו בעיר
יש מקומות ישיבהזה רק לקנות וללכת או שיש מקומות ישיבה?
יש כמה סניפים של פיצה שמש (העדה החרדית)מה לגבי פיצה , באגטים, צ'יפס.. ? יש בכשרות מהודרת?
לגמרי.מי שרוצה להיות עשיר? שיפתח מסעדה עם הכשר טוב בנתניה או במרכז
אין שם מסעדות נורמאלית
רק הסניפים באשתאול ופלמחיםאיקאה זה קהילות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: