אם כל הבנות סמינרים שורצות שם אז זה בטוח זול, למה מאיפה יהיה להם "הון עצמי"?זה ממש לא נחשב זול. סורי
אם כל הבנות סמינרים שורצות שם אז זה בטוח זול, למה מאיפה יהיה להם "הון עצמי"?זה ממש לא נחשב זול. סורי
בשרי ישראל הם החליפו שם לסיי צ'יז ומחירים יקריםאז מיי פיצה לא פחות טעים, יותר בשפע ויותר זול (אבל פחות "מסעדה"..)
דברתי על טוסט,אם אני לא טועה שילמתי 70 ש"ח לכריך שניצל לאדם אחד, כולל שתיה וכולל טבעות בצל.
מי שאוכל במקום בדר"כ קונה גם שתיהדברתי על טוסט,
לא על ארוחה עם שתיה ותוספת
או שלא (אני לדוגמא)מי שאוכל במקום בדר"כ קונה גם שתיה
כנ"לאו שלא (אני לדוגמא)
זול בסופו של דבר לא נמדד לפי המחיר אלא לפי התמורה שאתה מקבל ואם למשולש פיצה צריך לשלם 13 ש"ח ולפסטה מוקרמת 45 ש"ח זה לדעתי יקראפשר לאכול שם זוג ולצאת ב 100 ש''ח בהגזמה.
תלוי מה הכמויות והרגלים.....
זול זה ענין משתנה בין משפחות-
לא אמרת מה התקציב...
בהתחשב בעובדה שאין שרות ומלצרות לשלם עליהם- ועריכה וכלים אמיתיים-
אז זה יוצא זול.
הרי לא יתכן לשלם 100 ש''ח על ארוחה וגם שימלצרו ויערכו בכלים.....
יקר מאודיש גם את "נשנוש" ברחוב חנה בעזרת תורה
חלבי וטעים מאדדד, הכל טרי, מקום מטופח
מחירים נראה לי קלאסי, אולי אפילו יותר זול מפיצה אורי
נכון הם ממש העלו מחיריםאהרונס העלו את המחיר בצורה דרמטית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: