למה שיסגרו לי את החנות אם הכל הולך למישרין?אין לך פחד שמישהו יבוא ויסגור לך פתאום את החנות תוך כדי פעילות רגילה.
ואם ישנם בעיות על איזה בעיות הם סוגרים?
למה שיסגרו לי את החנות אם הכל הולך למישרין?אין לך פחד שמישהו יבוא ויסגור לך פתאום את החנות תוך כדי פעילות רגילה.
בישראל בירושלים!@פיליפף באיזו ארץ גרים אלו שאת מכירה שמוכרים באמזון?
יודעת בידיעה ברורה!ואת יודעת מהם שהם מרוויחים יפה או שמדברים שהם מרוויחים יפה?
כי למשל מתחרה קנה ממך מוצר והתלונן שהוא מזויף..למה שיסגרו לי את החנות אם הכל הולך למישרין?
ואם ישנם בעיות על איזה בעיות הם סוגרים?
מאמינה שיש כמה שמרוויחיםבישראל בירושלים!
יפה. הם באמת נראים לי הכי מקצוענים. את יודעת אם הקורסים הדיגטליים מספיקים או שיש צורך בהכשרה מקיפה שלהם הכוללת ליווי?עברן הכשרה אצל אורי ואורי
ומרוצים ב"ה
בשביל מה לבזבז על זה כסף?מישהו יודע להמליץ על לימוד דרופשיפינג באמזון\איביי\אליאקספרס?
לכל החושבים להצטרף לקורס של אורי ואורי למסחר באמזון, מניסיון אישי וכואב, - לדעתי, אתם מניחים את כספכם על קרן הצבי...אשמח לקבל כל מידע אפשר על תחום זה. קורסים וליווי מקצועי, לאחרונה היה מסע פרסום מסיבי של יגאל רז מישהו יודע עליו האם הוא מקצועי או לא? ראיתי באינטרנט פרסומים על שני אנשים אורי פירוז ואורי לוי האם הם מקצועיים או לא? ובאופן כללי האם באופן זה תחום מכניס או לא? (כמובן בהשקעה נכונה)
וואו , ממש תודה על המידע החשוב!@Tweenset הסיכום של הבעיות בפרייבט לייבל הוא
1. קשה למצוא מוצר טוב מכיון שכמו שאתה מצאת אותו גם אחרים יכולים למצוא אותו, והאחרים האלו יכולות השיווק שלהם עפ"י רוב גבוהות ממכם.
2. שיווק.
3. השיטה של חלוקת מוצרים תמורת ביקורת לא יעילה לישראלים.
4. קושי בהתמודדות עם הכללים/קפריזות של אמזון.
5. התנהלות נכונה עם הכספים, מה מיועד לרווח, ומה מיועד להשקעה נוספת וכו'. (קושי של הרבה עצמאים).
לכל החושבים להצטרף לקורס של אורי ואורי למסחר באמזון, מניסיון אישי וכואב, - לדעתי, אתם מניחים את כספכם על קרן הצבי...
בקיצור נעצור כאן....
בהצל
מקפיץ את האשכול שוב.. אתה יכול להסביר יותר כי אני כרגע מתעניין על הקורס שלהם ואשמח ליותר אינפורמציה תודה
מקפיץ את זה שוב אני מתעניין בקורס של אורי ואורילכל החושבים להצטרף לקורס של אורי ואורי למסחר באמזון, מניסיון אישי וכואב, - לדעתי, אתם מניחים את כספכם על קרן הצבי...
בקיצור נעצור כאן....
בהצלחה לכולם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: