גם אנחנו קנינו שייקר של נינגה של 1100 וואט (585 ש"ח) והוא פשוט פצצה!!!!לנו יש שייקר של נינג'ה פצצה!!!
לא תופס מקום כמעט, 1000 וואט, 400 ש"ח יש גם יותר זול.
בא לי להתפנק על אחד מהשניים, כל כך קשה להבין?רק אני לא הבנתי את השאלה?
מסחטת מיצים - למי שרוצה מיץ. שייקר - למי שרוצה שייק.
וגם מה ההבדל בין שייקר למעבד מזון (או ההוא שמתחבר למיקסר למעלה, גבוה וצר, לא יודעת את שמו)?סתם שאלה באמת יוצא לכם להשתמש בשייק או שסתם שוכב בארון
רוצה לקנות אבל לא יודעת אם יגיע לידי שימוש
זה קל להכנה?
לא הבנתי את הקשר בינהםוגם מה ההבדל בין שייקר למעבד מזון (או ההוא שמתחבר למיקסר למעלה, גבוה וצר, לא יודעת את שמו)?
יש מכשירי חשמל למינהם שלוקח הרבה זמן להכין בהםהקטע של השיקר זה שהוא מרסק בקלות גם קרח וגם פרות קפואים
כך אפשר להכין המון דברים טעימים כמו אייס קפה במגוון טעמים או שייק פרות
וגם שיקים בריאים ומזינים בתוספת של אבקות בריאות, ועוד
אם תשתמשי או לא? זה תלוי רק בך.
אני בד"כ כמעט ולא מותרת שום יום.
אנחנו משתמשים אפילו כמה פעמים ביום.... זה טוב לכל דבר, החל משייק, איס קפה פרוזן יוגורט וסתם מיץ קפוא מרענן וכלה בריסוק פרות וירקות לתינוק התורן...סתם שאלה באמת יוצא לכם להשתמש בשייק או שסתם שוכב בארון
רוצה לקנות אבל לא יודעת אם יגיע לידי שימוש
זה קל להכנה?
אני לא מכירה את המכשיר שיש לך, מה שכן אני יודעת שנינגה מסוגל לרסק דברים שיש בהם המון מרכיבים קפואים (יוגורט קפוא, פרות, קרחים) ומעט מאוד נוזל.משתמשת בו המון לכל מיני שייקים וקרח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: