יש כרגע בצפון 3 אוגדות כך אמר דו"צ במוצ"ש אז זה פחות נראה 10 דקותיש היתכנות שכוח רדואן יצליחו לחצות את הגבול ואז מירון היא 10 דק' נסיעה
יש כרגע בצפון 3 אוגדות כך אמר דו"צ במוצ"ש אז זה פחות נראה 10 דקותיש היתכנות שכוח רדואן יצליחו לחצות את הגבול ואז מירון היא 10 דק' נסיעה
אבל בנתיים בגדול היה טילי נ"ט וכדומהואם יש מטחים זה כן יהיה גם למירון
לא דברתי על בינתייםאבל בנתיים בגדול היה טילי נ"ט וכדומה
122 יום לא פרץ מלחמההסכנה היא ההסתברות לפריצת מלחמה
היה היה אזעקות במירון?עדכון מהערב:
21:15 - ירי למירון: 5 רקטות נפלו בשטח פתוח, אין נפגעים. חיזבאללה קיבל מוקדם יותר אחריות על המתקפה, וטען כי ירה לעבר בסיס חיל האוויר במירון. הירי הגיע שעות אחדות אחרי הפצצת הרכב בא-נבטייה שבדרום לבנון - שכוונה לפי הדיווחים נגד מפקד אזורי בחיזבאללה. בלבנון טענו שאותו פעיל לא חוסל, כפי שדווח תחילה, אלא שרק נפצע. (יואב זיתון)
30 טילים נורו סמוך מאד למירון לפני דקות אחדותההסתברות שטיל יפגע בבן אדם ועוד במירון..
היא אחד ל211 אלף..
לא חושבת שבעיה
וגם רבי שמעון טוב לסמוך עליו בשעת הדחק
אם סתם לבילוי אז אני חושבת שלא.. אבל אם לתפילות והתחזקות אז על אחת כמה וכמה שצריך לנסוע.
אכן, עשרות שיגורים לאיזור.30 טילים נורו סמוך מאד למירון לפני דקות אחדות
אין סומכים על הנס
אני כןמה אתם אומרים?
הייתם מבטלים את השבת במירון?
גם אני הייתי מבטלאני כן
הייתי שואל רב גדולמה אתם אומרים?
הייתם מבטלים את השבת במירון?
ממש לא זו המטרההנסיעה היא מן הסתם לצורך התאווררות והנאה, ועצם זה שיש לחץ וחשש זה מספיק סיבה לפגוע בהנאה.
סתם דרך אגב מירון ממש לא 10 דק' מהגבול... לדעתי- 15 דק'+2.יש היתכנות שכוח רדואן יצליחו לחצות את הגבול ואז מירון היא 10 דק' נסיעה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: