דרוש מידע מסוכן לנסוע לשבת הקרובה למירון?

אני יודע

משתמש פעיל
נכון שיש 3 אוגדות אבל זה לא אומר שכשיהיה פתאום מטחים של מאות פצמרי"ם לא יצליחו להסתנן כמה חוליות מחבלים
ואם יש מטחים זה כן יהיה גם למירון לא כמו עכשיו שהם רוצים רק לפגוע בבסיסים צבאיים

אני יודע

משתמש פעיל
תפרוץ מלחמה - כמעט בוודאות
מתי היא תפרוץ - אף אחד לא יכול לומר בוודאות בשבת לא
וגם אם יגידו לך שהשבת זה לא מסתבר בד"כ מלחמות פורצות בהפתעה בזמן שאף אחד לא חשב ע"ז
ובשביל שבת במירון לא נראה לי שווה לקחת סיכון

• שכוייח!
Reactions: RPO

אני יודע

משתמש פעיל
נכון לעכשיו אין שום סכנה במירון
הסכנה היא ההסתברות לפריצת מלחמה

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
עדכון מהערב:
21:15 - ירי למירון: 5 רקטות נפלו בשטח פתוח, אין נפגעים. חיזבאללה קיבל מוקדם יותר אחריות על המתקפה, וטען כי ירה לעבר בסיס חיל האוויר במירון. הירי הגיע שעות אחדות אחרי הפצצת הרכב בא-נבטייה שבדרום לבנון - שכוונה לפי הדיווחים נגד מפקד אזורי בחיזבאללה. בלבנון טענו שאותו פעיל לא חוסל, כפי שדווח תחילה, אלא שרק נפצע. (יואב זיתון)

אליש:)

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
ההסתברות שטיל יפגע בבן אדם ועוד במירון..
היא אחד ל211 אלף..
לא חושבת שבעיה
וגם רבי שמעון טוב לסמוך עליו בשעת הדחק
אם סתם לבילוי אז אני חושבת שלא.. אבל אם לתפילות והתחזקות אז על אחת כמה וכמה שצריך לנסוע.

מאור התורה

משתמש פעיל
עדכון מהערב:
21:15 - ירי למירון: 5 רקטות נפלו בשטח פתוח, אין נפגעים. חיזבאללה קיבל מוקדם יותר אחריות על המתקפה, וטען כי ירה לעבר בסיס חיל האוויר במירון. הירי הגיע שעות אחדות אחרי הפצצת הרכב בא-נבטייה שבדרום לבנון - שכוונה לפי הדיווחים נגד מפקד אזורי בחיזבאללה. בלבנון טענו שאותו פעיל לא חוסל, כפי שדווח תחילה, אלא שרק נפצע. (יואב זיתון)
היה היה אזעקות במירון?

מוישי א

משתמש פעיל
ההסתברות שטיל יפגע בבן אדם ועוד במירון..
היא אחד ל211 אלף..
לא חושבת שבעיה
וגם רבי שמעון טוב לסמוך עליו בשעת הדחק
אם סתם לבילוי אז אני חושבת שלא.. אבל אם לתפילות והתחזקות אז על אחת כמה וכמה שצריך לנסוע.
30 טילים נורו סמוך מאד למירון לפני דקות אחדות
אין סומכים על הנס

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
30 טילים נורו סמוך מאד למירון לפני דקות אחדות
אין סומכים על הנס
אכן, עשרות שיגורים לאיזור.
1707428727541.png

חרבונא

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
לא חושב שהייתי מבטל אולי לא הייתי סוגר מראש אבל לאחר שסגרתי...
שלוחי מצווה לא?;)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה