איזה רובע? המוסלמי?אם עוברים ברובע דרך השוק אז זה קצת מפחיד..
אם כל הכבוד לחיילים שנמצאים רק בכמה פינות..
מממש ממש לא!!! איפה האמונה??? זה פורום חרדי לא? באמת חבר'ה... אין מה לפחד!!! ה' שומר עלינו וגם אם לא תסעו, ותשארו בבית זה לא משנה ה' יכול לעשות הכל מי שה' גזר עליו משהו זה לא משנה איפה הוא יהיה ומה יעשה הוא יקבל את זה !! אסור לנו לפחד!! להפך כולם חייבים לסוע לירושלים שהערבים יראו נוכחות יהודית ושאנחנו לא מפחדים למרות הכל!! וגם ב"ה יש מלא שוטרים בכל ירושלים שמשגיחים. למי שיש אמונה אין לו ממה לפחד באמת!! לא שאני רבנית או משהו.. אבל כל הזמן רבנים דברו על זה אתם לא שומעים הרצאות? לא משנה לסיכום אין מה לפחד תסעו ותחזרו לשלום! בהצלחה!לנץ (אזור 06:00)
תודה מראש!
הייתי בברכת הכהנים היה מעמד מרומם...מממש ממש לא!!! איפה האמונה??? זה פורום חרדי לא? באמת חבר'ה... אין מה לפחד!!! ה' שומר עלינו וגם אם לא תסעו, ותשארו בבית זה לא משנה ה' יכול לעשות הכל מי שה' גזר עליו משהו זה לא משנה איפה הוא יהיה ומה יעשה הוא יקבל את זה !! אסור לנו לפחד!! להפך כולם חייבים לסוע לירושלים שהערבים יראו נוכחות יהודית ושאנחנו לא מפחדים למרות הכל!! וגם ב"ה יש מלא שוטרים בכל ירושלים שמשגיחים. למי שיש אמונה אין לו ממה לפחד באמת!! לא שאני רבנית או משהו.. אבל כל הזמן רבנים דברו על זה אתם לא שומעים הרצאות? לא משנה לסיכום אין מה לפחד ותסעו ותחזרו לשלום! בהצלחה!
ילה מתי עושים צעדה בשער שכם ....מממש ממש לא!!! איפה האמונה??? זה פורום חרדי לא? באמת חבר'ה... אין מה לפחד!!! ה' שומר עלינו וגם אם לא תסעו, ותשארו בבית זה לא משנה ה' יכול לעשות הכל מי שה' גזר עליו משהו זה לא משנה איפה הוא יהיה ומה יעשה הוא יקבל את זה !! אסור לנו לפחד!! להפך כולם חייבים לסוע לירושלים שהערבים יראו נוכחות יהודית ושאנחנו לא מפחדים למרות הכל!! וגם ב"ה יש מלא שוטרים בכל ירושלים שמשגיחים. למי שיש אמונה אין לו ממה לפחד באמת!! לא שאני רבנית או משהו.. אבל כל הזמן רבנים דברו על זה אתם לא שומעים הרצאות? לא משנה לסיכום אין מה לפחד תסעו ותחזרו לשלום! בהצלחה!
נכון אבל הכותל הוא שלנו!!!!!!!!!!!!נ והוא לא מקום סכנה ! מי שהולך לדבר מצווה לא ניזוק בעז"ה!ילה מתי עושים צעדה בשער שכם ....
אלה אכבררררר......
בזכות יוסףףף הצדיק!!! תללה ללי.
יש מושג לא להיכנס למקום סכנה
גם קבר יוסף שלנו!נכון אבל הכותל הוא שלנו!!!!!!!!!!!!נ והוא לא מקום סכנה ! מי שהולך לדבר מצווה לא ניזוק בעז"ה!
אין השוואה בכלל בין שכם לכותלגם קבר יוסף שלנו!
אני אישית הולך ולא מפחד.....
גם בשער שכם לפעמיים
רק שברור שיש בזה סכנה וה' שומר לא כ"כ קשור......
אדם אסור לו להכניס עצמו למקום סכנה גם שזה שלו!
ויש זמנים שמסוכן מה לעשות?
ברוראין השוואה בכלל בין שכם לכותל
התכוונתם "סכנין".תכלס, גם סח'נין שלנו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: