באמת שכאב לי הלב לזרוק את כל שאריות העוף שהתכבס במרק של עיו"כ. נשאר הרבה.
אז הוצאתי את חלקי העוף שנותרו מהמרק ותלשתי מעצמות.
העפתי למקפיא. ליום שיבוא.
והוא בא מהר.
הוצאתי מהקפאה.
הפשרתי.
קצצתי מעט
במחבת גדולה טיגנתי בצל קצוץ וגזר שקצצתי דק.
כמה פטריות טריות שכבר לא הו כל כך טריות והחלו להראות סימני זקנה, נקצצו והוספו לחגיגה שבמחבת.
פטרוזיליה יבשה, טריה לא היה לי.
כשהבצל נעשה שקוף הוספתי את העוף.
דקה טיגון.
מלח
פלפל שחור
מעט פפריקה מתוקה
מעט תבלין לקציצות, אפשר לוותר
אבקת שום
מעט טריאקי
וזהו.
הסרתי מהאש.
קיררתי מעט.
הוספתי ביצה אחת כדי שהתערובת תהיה דביקה ולא מתפוררת ממש.
קצת קשה לי לתת כמויות. אבל האמת שזה לא ממש משנה כי הכל יתקבל בברכה במתכון הזה.
הכנתי בצק פריך, קלי קלות. כל מתכון בצק פריך מלוח יהיה טוב.
רידדתי.
הנחתי כף גדושה על חצי עלה בצק במרחקים. הידקתי ביד שלא יתפזר, וכאן גם עזרה הביצה שהוספתי.
קיפלתי אחת חצי עלה הבצק השני מעל לחצי עם המילוי
קרצתי עיגולים
הידקתי באצבעות כדי שלא יפתח. הידקתי ממש בצביטה
ביצה טרופה ושומשום שחור מלמעלה
ולתנור לאפיה ב 180 מעלות. בערך 25 דקות להשחמה נאה.
חלק נוסף הכנתי כרוגלך
רידדתי עיגול מהבצק
חתכתי למשולשים ובקתה כל משולש הנחתי מילוי
גלגלתי מעל למילוי לרוגלך
ביצה טרופה מעלה, שומשום רגיל
ולתנור כנ"ל
מתכוונת בעז"ה להגיש [את מה שנשאר אחרי הטעימות כאן...] החג עם רוטב פטריות
אז הוצאתי את חלקי העוף שנותרו מהמרק ותלשתי מעצמות.
העפתי למקפיא. ליום שיבוא.
והוא בא מהר.
הוצאתי מהקפאה.
הפשרתי.
קצצתי מעט
במחבת גדולה טיגנתי בצל קצוץ וגזר שקצצתי דק.
כמה פטריות טריות שכבר לא הו כל כך טריות והחלו להראות סימני זקנה, נקצצו והוספו לחגיגה שבמחבת.
פטרוזיליה יבשה, טריה לא היה לי.
כשהבצל נעשה שקוף הוספתי את העוף.
דקה טיגון.
מלח
פלפל שחור
מעט פפריקה מתוקה
מעט תבלין לקציצות, אפשר לוותר
אבקת שום
מעט טריאקי
וזהו.
הסרתי מהאש.
קיררתי מעט.
הוספתי ביצה אחת כדי שהתערובת תהיה דביקה ולא מתפוררת ממש.
קצת קשה לי לתת כמויות. אבל האמת שזה לא ממש משנה כי הכל יתקבל בברכה במתכון הזה.
הכנתי בצק פריך, קלי קלות. כל מתכון בצק פריך מלוח יהיה טוב.
רידדתי.
הנחתי כף גדושה על חצי עלה בצק במרחקים. הידקתי ביד שלא יתפזר, וכאן גם עזרה הביצה שהוספתי.
קיפלתי אחת חצי עלה הבצק השני מעל לחצי עם המילוי
קרצתי עיגולים
הידקתי באצבעות כדי שלא יפתח. הידקתי ממש בצביטה
ביצה טרופה ושומשום שחור מלמעלה
ולתנור לאפיה ב 180 מעלות. בערך 25 דקות להשחמה נאה.
חלק נוסף הכנתי כרוגלך
רידדתי עיגול מהבצק
חתכתי למשולשים ובקתה כל משולש הנחתי מילוי
גלגלתי מעל למילוי לרוגלך
ביצה טרופה מעלה, שומשום רגיל
ולתנור כנ"ל
מתכוונת בעז"ה להגיש [את מה שנשאר אחרי הטעימות כאן...] החג עם רוטב פטריות