לא הגיוני. זה ממש מס' טלפון. אצלי זה עובד תמיד בכל האתרים.של ZTE
אבל בכל מקרה גוגל לא מאשר את המספר של הסטיק....
כך שכנראה זה לא רלוונטי
לא הגיוני. זה ממש מס' טלפון. אצלי זה עובד תמיד בכל האתרים.של ZTE
אבל בכל מקרה גוגל לא מאשר את המספר של הסטיק....
כך שכנראה זה לא רלוונטי
הוספת את הסיפרה 0 לפני זה?שמתי את המספר שמופיע לי בחשבוניות של 019, במספר מנוי,
וגוגל כתב מספר לא תקין או משהו כזה...
בדף הבית של הסטיק מופיעה כרטיסיה: SMSעכשיו זה שלח קוד,
אבל איפה אני רואה אותו?!
זה לא נותן לי מה אפשר לעשות???בדף הבית של הסטיק מופיעה כרטיסיה: SMS
דף הבית נפתח אוטומטית כאשר מחברים א
ניסיתי לא נותן בלי SMSאם יש לכם חשבון מייל (או חשבון אחר זמין) ואתם רוצים לפתוח אחד נוסף,
תכנסו מאותו החשבון ב"הוספת חשבון" או ב"פתיחת קישור בחלון אנונימי"
ואז לא ידרש ממכם לקבל קוד אימות בSMS אלא יבקש מספר חשבון מייל לשחזור ולשם תשלח הסיסמא.
ויש דרך זולה יותר ופשוטה יותר,יש דרך פשוטה שעולה 30 ש"ח
תלחצו בגוגל קבלת מספר וירטואלי לSMS אתם צריכים לכתוב שם כתובת מייל שאליו ישלח SMS (המספר הוא לחודש בלבד) וכשמבקשיםן בגוגל להכניס מספר מכניסים את המספר שקבלת מהם (כשתפתחו חשבון באתר יבקשו ממכם מספר טלפון שאליו יהיה צינתוק עם המספר שאותו תכניסו לחשבון גוגל)
בהצלחה רבה
@מנוי פרימיום תוכל להסביר איך ניתן לפנות לשירות לקוחות של גוגל? (לא מצליחה לשחזר סיסמה לחשבון שיש לי בו מנוי של google one(
התעקשתי מולם - טענתי שהחשבון נפתח באמצעות שיחת אימות קולית ולכן הם חייבים לאפשר אימות קולי@מנוי פרימיום אפשר הסבר איך הם פתרו את הבעיה?
תקשרתי איתם בצ'אט ואמרו שלצערם אין לזה פתרון
בעיה קשה.אני מנסה לפתוח חשבון חדש
יש לי גם מספר שמקבל SMS
אבל זה לא הולך, הוא כותב שלא ניתן להשתמש במספר הטלפון לאימות
ניסיתי גם במספרים כשרים, שום דבר לא הולך
יש למשהו פתרון?
תנסה כשהוא שואל למה את ה פותח, תכתוב בשביל העסקאני מנסה לפתוח חשבון חדש
יש לי גם מספר שמקבל SMS
אבל זה לא הולך, הוא כותב שלא ניתן להשתמש במספר הטלפון לאימות
ניסיתי גם במספרים כשרים, שום דבר לא הולך
יש למשהו פתרון?
ניסיתי לכתוב כתובת מייל אחרת (לא עסקי) וזה ב"ה הצליח. הוא לא ביקש טלפון לאימות.תנסה כשהוא שואל למה את ה פותח, תכתוב בשביל העסק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: