בקשת תפילה מנחם מנדל בן גולדה- ילד בן 6 במצב קשה לאחר שנחנק

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ב''ה שהוא התעורר ועכשיו תזכרו - ילד עד גיל 5 חייב שיחתכו לו את הנקניק לאורך!!וזה לא סתם המלצה . היו זהירים ושמרו על החיים .
מסכימה עם זה לחלוטין!
פעם לא הבנתי את זה כל כך... עוד מהבית אבא שלי היה מתעקש על זה מאוד.
היום בשלב מאוחר יותר אני מבינה עד כמה זה נצרך...

וזה אגב בלי קשר לכלום. אפילו בלי קשר לסיפור הזה ספציפית חלילה...רק תזכורת קטנה לעצלנים אולי, או לשעבר...כמוני.

חדזי

משתמש מקצוען
זה נכון לגבי הרבה דברים אחרים. פרוסות של מלפפון . קוביות של אבטיח(אישית טיפלתי בילד שנחנק על קובית אבטיח)
פופקורן!!!!!!!!! מחרפן אותי שמחלקים בגן!
סוכריות קשות! סוכריה על מקל לקטנטנים.
פיצוחים!!!!!!!!!!!
וכו...

מדיה ואתרים

בניה , עריכה ועיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
אומרים את זה לילדים עד גיל - 5 עד כמה שידוע לי ( ואנחנו באמת מקפידים מאוד לחתוך לילדים !)
אבל כאן כתוב שהילד בן 6
כל מאכל שהוא יכול לחנוק כל אחד , כדאי וצריך לשים לב בכל גיל לא לדבר בזמן שאוכלים

פרק קכב:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית ד' נֵלֵךְ: ב) עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם: ג) יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו: ד) שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם ד': ה) כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד: ו) שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ: ז) יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ: ח) לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ: ט) לְמַעַן בֵּית ד' אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה