איש אחד הלך
משתמש סופר מקצוען
שזה בגלל דרישה של נטפרי שלא תהיה אופציה של צאט לכולם (לא יודע אם זה נכון)כלומר??
נערך לאחרונה ב:
שזה בגלל דרישה של נטפרי שלא תהיה אופציה של צאט לכולם (לא יודע אם זה נכון)כלומר??
אז שיבקשו ת"ז.חלק מהסיבות שהחליטו שההודעות הפרטיות יהיו רק אצל מנויי הפרמיום הוא בגלל ההזדהות
(באמצעות התשלום בכ. אשראי)
אם ישלמו במזומן אין פרטים מזהים של הניק.
וכמובן הכל זה בגלל הסינון של נטפרי .
אם כבר אז שאלה בסיסית כזאת: האתר הזה הוא פרטי, אבל למי יש בעלות על כל הידע וחכמת ההמונים שהצטברו כאן באמצעות הסיוע של איש אל רעהו?
הכל מודים שההחלטה של בעלי המקום להגביל את אפשרות התקשורת בין העוזרים לנעזרים בעת הצורך היא מאתגרת מאוד.
ואיך ידעו שזה באמת הת"ז שלו ולא שהוא ממציא ת"ז?אז שיבקשו ת"ז.
ת"ז, לא מספר ת"ז.ואיך ידעו שזה באמת הת"ז שלו ולא שהוא ממציא ת"ז?
היינו? צילום ת"ז?ת"ז, לא מספר ת"ז.
שים לב שדובר על תשלום במזומן!היינו? צילום ת"ז?
כאילו שלא מסתובבים צילומי ת"ז בכלמיני מקומות...
לא קלטתי את זה...שים לב שדובר על תשלום במזומן!
הייתי מנוי פרימיום והפסקתי בדיוק בגלל הסיבה שעדיין לא יכלו לשלוח לי הודעה פרטית. וזה לדעתי ממש יכול לעזור..טוב, כל הקטע של הפרימיום מובן לי לחלוטין, אבל יש לי שתי הצעות שיפור להציע:
א. אפשרות של תשלום במזומן לזמן מוגבל (נניח בסניפים של פרוג בב"ב ובי-ם).
ב. אפשרות ליצור קשר עם מנוי פרימיום, כלומר שגם מי שאינו מנוי יכול ליצור קשר עם מנוי. לעני"ד אפשרות זו תועלתית למנויים עצמם יותר מלמי שאינו מנוי (לדוג' כך תהיה אפשרות ללקוח ליצור איתו קשר וזה יגביר את הביקוש).
הדגשה:
אין בפי מילים להודות על כל העזרה שאני מקבלת בחינם. תודה הנהלה. תודה משתמשים.
@ניהול האתר
אז זהו שעל הדרך הם חשבו על דרך לכסות את ההוצאות הרבות שהתווספו להם במשך השניםת"ז, לא מספר ת"ז.
אם אני גם ככה עוברת ליד, זה יותר אקטואלי לי לעשות במזומן (לכמה חודשים) מאשר באשראי.יש מישהו שיהיה מוכן להגיע למשרדים שלהם רק כדי לעשות מנוי לחודש?
נכון מאוד.ב. אפשרות ליצור קשר עם מנוי פרימיום, כלומר שגם מי שאינו מנוי יכול ליצור קשר עם מנוי. לעני"ד אפשרות זו תועלתית למנויים עצמם יותר מלמי שאינו מנוי (לדוג' כך תהיה אפשרות ללקוח ליצור איתו קשר וזה יגביר את הביקוש).
אז לי למשל לא ממש יוצא..אם אני גם ככה עוברת ליד, זה יותר אקטואלי לי לעשות במזומן (לכמה חודשים) מאשר באשראי.
וכן, זה היה גורם לי לעשות.
אני מאמינה שלכל אחד יוצא מתישהו להיות בז'בוטינסקי ב"ב או בשטראוס י-ם...
יש היום שליחויות...אז לי למשל לא ממש יוצא..
לא מצחיק...יש היום שליחויות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: