שינוי שם משתמש פרסום יצירת קשרים עיסקייםבסד
רציתי בבקשה לשאול מי שלא ירשם כמנוי לא יוכל לשלוח הודעות פרטיות ומה עוד ימנע ממנו?
תודה רבה.
האם לפי דעתכם גם אדם מן השורה שאינו מקצוען רצוי לו להיות מנוי?אין אפשרות לשלוח הודעות פרטיות, אין יצירת קשר ב- "לוח מודעות", אין חתימה, אין שינוי שם משתמש ואולי עוד
ואגב לפרימיום יש עוד דברים שמרוויחים כמו סימניות - מועדפים (אני ממש נעזרתי בזה!) לקבל משוב מהמשתמשים ועוד...
כןהאם לפי דעתכם גם אדם מן השורה שאינו מקצוען רצוי לו להיות מנוי?
האם אפשר להרשם רק בפיפאל?
בעיקרון כתבו על זה הרבה אי אפשרהאם אפשר להרשם רק בפיפאל?
אין אפשרות לתשלום רגיל?
כל אחד לפי שיקולו.האם לפי דעתכם גם אדם מן השורה שאינו מקצוען רצוי לו להיות מנוי?
כרגע רק בפייאפלהאם אפשר להרשם רק בפיפאל?
19.90 + מע"מ, זה לא 30....(אבל עכשיו זה כבר עולה 30 בערך, נגמר המבצע...)
מסכים בהחלט, כתבתי מהר לא היה לי זמן לבדוק (אני צריך גם להיכנס מגלישה בסתר, אחרת הפירמיום הרגיל לא יוצג לי...)19.90 + מע"מ, זה לא 30....
מה זה אומר?לשאלת הרבים - מה עוד מפסיד מי שלא זכה בחגורת זהב נוצצת?
אז ככה, יש הרבה דברים...
הנה כמה מהם:
זה מה שאני זוכר כרגע...
- סימניות (אפשרות מועילה במיוחד, להוסיף סימניות להודעות שונות בכל הפורומים, כולל כותרת אישית לסימניה והוספת תגיות, עם אפשרות קלה לחיפוש, כך אתם מוצאים בקלות הודעות חשובות)
- ציון דירוג (ניתן לדרג את משתמשי הפרימיום, ולהוסיף להם מוניטין או להפך...)
הסימניות יש רק לפרימיוםציטטתי. הסימניות והדירוג
דרוג כל אחד יכול לעשות. לא?
דירוג זה לייק?הסימניות יש רק לפרימיום
והדירוג, ניתן לדרג רק פרימיומים (כל אחד יכול לדרג אותם)
לא זה בדף הפרופיל של כול משתמש [פידבק...]דירוג זה לייק?
לא, תרחפי עם העכבר על הניק שלך, תראי שיש שם פרמטר חדשדירוג זה לייק?
פידבק זה משהו אחר, עדיין לא פעיל, וזה קיים לכל המשתמשיםלא זה בדף הפרופיל של כול משתמש [פידבק...]
אז מה זה פידבק?פידבק זה משהו אחר, עדיין לא פעיל, וזה קיים לכל המשתמשים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: