לא הייתם רוצים שהילד ישאל אתכם ברחוב 'אמא, מה הבעיה בפרטנר?'אני הייתי רוצה רבנים נוספים שיחתמו על זה
לא הייתם רוצים שהילד ישאל אתכם ברחוב 'אמא, מה הבעיה בפרטנר?'אני הייתי רוצה רבנים נוספים שיחתמו על זה
עכשיו זה עובד בחזרה
שניהם לקחו חסות על אותו דבראני גם לא יודע (ברוך ה') על מה פרטנר לקחו חסות (אני יכול לשער)
ואני גם לא יודע מה היה בזמנו עם חברת שטראוס, אבל שם כן הוציאו רבנים נכבדים קריאה שלא לרכוש דוריטוס עד פסח (זמן מוגבל)
אבל עצם זה שחברה מסחרית לוקחת חסות על דברים שלא קשוריםלעסק שלה, זה דבר מקובל ומצוי מאוד!
תגידו יוצאים עכשיו גם נגד בנק לאומי?הם לא רק נגד התורה...
החרם הישראלי: מנכ"ל חברת אורנג' העולמית היה רוצה לנתק את היחסים עם ישראל
"תאמינו לי הייתי מבטל את החוזה כבר מחר אם הייתי יכול"www.bizportal.co.il
ואני לא הבנתי מה יש בפרטנר שאין באחרים?קצת חשבון נפש למי אנחנו אמורים להקשיב...
למה מובילי דעת קהל גורמים לנו להתרגש כ"כ
כי הכסף שלנו מהמיסים וארנונה הולך לחילול שבת וכו ועבירות הכי גרועות ואולי אפי' עבודה זרהעצוב,
כשגולן אמרו כמה מילים בערבית והשתתפו בשביתה וכמה אנשי ימין לא דתיים יצאו נגדם בחרם כולם פה סערו.
קריקטורות מעברים וניודים, לייקים לכל מי שכתב שהוא עבר...
כאן יש קריאה של רבנים על נושא כל כך חשוב ובסיסי ולא שומעים על זה כ"כ, אנשים לא ממהרים לעבור, מתדיינים, מחפשים להישאר איפה שנח.
קצת חשבון נפש למי אנחנו אמורים להקשיב...
סלקום עד כמה שזכור לי ובהחלט היום נסחפים אחרי הלאומנות.עצוב,
כשגולן אמרו כמה מילים בערבית והשתתפו בשביתה וכמה אנשי ימין לא דתיים יצאו נגדם בחרם כולם פה סערו.
קריקטורות מעברים וניודים, לייקים לכל מי שכתב שהוא עבר...
כאן יש קריאה של רבנים על נושא כל כך חשוב ובסיסי ולא שומעים על זה כ"כ, אנשים לא ממהרים לעבור, מתדיינים, מחפשים להישאר איפה שנח.
קצת חשבון נפש למי אנחנו אמורים להקשיב...
איך משתמשים בזה?יש בעיר אבל לא קרוב בכלל
אגב את יכולה לבדוק פה..
govMap מפות ישראל
אתר המפות הרשמי של מדינת ישראל. מאפשר: חיפושים שונים כגון כתובת, גוש/חלקה, צפייה בשכבות מידע במגוון נושאים, יכולות שיתוף מפה, יצירת שכבות מידע אישיות ועוד...www.govmap.gov.il
סורי אבל זה קישקוש.הם מחכים למכה קשה שלא יקומו ממנה כמו חברת שטראוס אם מישהו מכיר... פעם פעם היא הייתה חברה גדולה ומצליחה והיא הצטרפה לבהמות הנאורות וקיבלה בנה מהקב"ה שאף אחד לא יודע מתי היא תקום ממנה.
כותבים את שם העיר מגדילים את המפה ורואים איזה אנטנות של איזה חברות יש לכם קרוב לביתאיך משתמשים בזה?
פרטנר תומכים באיסורי דאורייתא.סליחה שאני לא נבין אבל חילוני נורמלי כן מכבד את ערכי המשפחה היהודית
או שהוא עובר על המון איסורים חמורים בדרך
לא מבין למה אנחנו יוצאים רק נגד איסור ספיציפי שכל מי שילמד קצת יראה שהוא רק סימן למצב מוסרי ירוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: