אם אני מספק מוצר למשל אני מוכר מקרר אני צריך לדאוג ללקוח אם יש לו בעיה בחשמל בבית?בזק הרבה פעמים מתנערים מראוטר שלא שייך להם
כמו כן אני מספק אינטרנט
זה שללקוח יש בעיה בראוטר זה לא קשור אלי
אם הוא רוצה אני יכול לספק לו ראוטר אחר בתשלום כמובן
אם אני מספק מוצר למשל אני מוכר מקרר אני צריך לדאוג ללקוח אם יש לו בעיה בחשמל בבית?בזק הרבה פעמים מתנערים מראוטר שלא שייך להם
כן ,באיזה מרחק מהראוטר?
האם ברשת אחרת בשימוש בWIFI היה מהירות גבוהה יותר?
באותו מרחק מהראוטר?כן ,
עד היום היה לי אייס תקשורת חכמה
והמהירות הייתה מעולה
לא אמרתי שבזק לא צודקים - אבל בכל אופן:אם אני מספק מוצר למשל אני מוכר מקרר אני צריך לדאוג ללקוח אם יש לו בעיה בחשמל בבית?
כמו כן אני מספק אינטרנט
זה שללקוח יש בעיה בראוטר זה לא קשור אלי
אם הוא רוצה אני יכול לספק לו ראוטר אחר בתשלום כמובן
אם מישהו מציע לי במחיר יותר יקר נתב B של בזקבדרך כלל חברה שמכבדת את עצמה נותנת ראוטר חלק שלא יעשה לה עצמה בעיות - שלא יתחילו להטריד אותם בכל מיני תקלות שאחר כך יעלו לחברה עצמה כספים - כמו טכנאים וכו'
ב 019 הראוטרים שמביאים בשכירות הם ממש חדשים - מה שאני נתקלתי (אולי יש אחרים - לא יודע..)
D-LINK 225 - זה הדגם שהם נותנים
שנה = 240לדעתי זה לא שווה - עדיף לברר על ראוטר שהוא טוב ולקנות אותו לעצמכם השכירות של 20 שח בחודש לא חכמה במיוחד - רק בשנה 140 שח ולאחר 3 שנים 420 שח - שבמחיר כזה אפשר לקנות ראוטר מספיק טוב.
ואילו כשתשכירו ראוטר 6 שנים - תשלמו כפול...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: