דרוש מידע מנוטפרים ?משתמשים באינטרנט קווי ? מרוצים ממהירות הגלישה ? שתפו!!!

תמים תהיה

משתמש פעיל
בזק הרבה פעמים מתנערים מראוטר שלא שייך להם
אם אני מספק מוצר למשל אני מוכר מקרר אני צריך לדאוג ללקוח אם יש לו בעיה בחשמל בבית?
כמו כן אני מספק אינטרנט
זה שללקוח יש בעיה בראוטר זה לא קשור אלי
אם הוא רוצה אני יכול לספק לו ראוטר אחר בתשלום כמובן

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה

קו ירוק

משווק אינטרנט כשר (כל הארץ)
מנוי פרימיום
אם אני מספק מוצר למשל אני מוכר מקרר אני צריך לדאוג ללקוח אם יש לו בעיה בחשמל בבית?
כמו כן אני מספק אינטרנט
זה שללקוח יש בעיה בראוטר זה לא קשור אלי
אם הוא רוצה אני יכול לספק לו ראוטר אחר בתשלום כמובן
לא אמרתי שבזק לא צודקים - אבל בכל אופן:
שירות טוב נמדד גם בדבר שהדין המרובע לא מחייב אותו.
אפשר לתת גם מעל מה שהצדק או הדין מחייב.
עובדה שבתמיכות אחרות שיש שירות יותר אדיב שואלים מה הדגם ומכתיבים את השם משתמש וסיסמא.
בכל אופן אני ככה הייתי נוהג.

קו ירוק

מנוי פרימיום
בדרך כלל חברה שמכבדת את עצמה נותנת ראוטר חלק שלא יעשה לה עצמה בעיות - שלא יתחילו להטריד אותם בכל מיני תקלות שאחר כך יעלו לחברה עצמה כספים - כמו טכנאים וכו'
ב 019 הראוטרים שמביאים בשכירות הם ממש חדשים - מה שאני נתקלתי (אולי יש אחרים - לא יודע..)
D-LINK 225 - זה הדגם שהם נותנים

סטודיו לגרפיקה

משתמש מקצוען
בדרך כלל חברה שמכבדת את עצמה נותנת ראוטר חלק שלא יעשה לה עצמה בעיות - שלא יתחילו להטריד אותם בכל מיני תקלות שאחר כך יעלו לחברה עצמה כספים - כמו טכנאים וכו'
ב 019 הראוטרים שמביאים בשכירות הם ממש חדשים - מה שאני נתקלתי (אולי יש אחרים - לא יודע..)
D-LINK 225 - זה הדגם שהם נותנים
אם מישהו מציע לי במחיר יותר יקר נתב B של בזק
משתלם בשביל זה אפי' שבמחיר זה לא משתלם?

קו ירוק

מנוי פרימיום
לדעתי זה לא שווה - עדיף לברר על ראוטר שהוא טוב ולקנות אותו לעצמכם השכירות של 20 שח בחודש לא חכמה במיוחד - רק בשנה 140 שח ולאחר 3 שנים 420 שח - שבמחיר כזה אפשר לקנות ראוטר מספיק טוב.
ואילו כשתשכירו ראוטר 6 שנים - תשלמו כפול...

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
לדעתי זה לא שווה - עדיף לברר על ראוטר שהוא טוב ולקנות אותו לעצמכם השכירות של 20 שח בחודש לא חכמה במיוחד - רק בשנה 140 שח ולאחר 3 שנים 420 שח - שבמחיר כזה אפשר לקנות ראוטר מספיק טוב.
ואילו כשתשכירו ראוטר 6 שנים - תשלמו כפול...
שנה = 240
3 שנים = 720

קו ירוק

מנוי פרימיום
נכון
טעות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה