בשביל זה אברר על כולבויניק אמין...זה רעיון נחמד, אבל איך תדע אם הנזילה זה משהו שמצדיק תיקון שלו, או שעדיף לערב ביטוח?
מה הוא עושה?@קובי רמי תנסה את מוטי פדר בחיפה
אלוף ומומחה בדברים האלו
אמין וזריז לקוחות מרוצים
מס'- 0527144720
ידוע יש להם שם טוב, גם בגוגול יש תגובות מאוד מחמיאותשישא ריאלטי מכירים?
אם אתה רוצה אני מכיר אברך בחיפה שיכול לעזור. אמין ומקצועי. יכול לקחת על עצמו את הניהול וטיפול בתקלות ויש לו ניסיון בתחומים האלו כבר כמה שנים, אם כי לא זה העיסוק העיקרי שלו ביום יום אלא מהצד.כולם פה צודקים אני עכשיו אוכל כמויות קש
לקחתי מנהל עם המלצות
עכשיו סיימתי שיחה עם דיירת שיצאה מהבית
וקיללה את החברת ניהול
גם לי נראה שפשוט לא משתלטים
אם מישהו מכיר מישהו טוב באמת בחיפה אשמח לשמוע
חשבתי אולי לחפש איזה כלבויניק בחיפה ופשוט לשלם לו על כל עבודה
וכשמתחלף דייר לשלם תיווך וזהו
אולי זה הכי טוב
תשלח לי במייל יותר פרטים או טלפון שלך YC180280 ג'מייל וכו'אם אתה רוצה אני מכיר אברך בחיפה שיכול לעזור. אמין ומקצועי. יכול לקחת על עצמו את הניהול וטיפול בתקלות ויש לו ניסיון בתחומים האלו כבר כמה שנים, אם כי לא זה העיסוק העיקרי שלו ביום יום אלא מהצד.
(לא אני
גם להשכרה חודשית ברורידוע יש להם שם טוב, גם בגוגול יש תגובות מאוד מחמיאות
השאלה אם הם מתעסקים רק בדירות נופש או גם בדירות להשכרה חודשית?
גם אני מצטרף להנ"לבבאר שבע היה לנו דירה והיה מנהל נכס והיה לו כושר דיבור ושכנוע והכניס לנו שוכרים מהשכבה הכי נמוכה שהיה עדיף שהדירה תהיה ריקה אין לתאר את עוגמת הנפש הינו מקבלים טלפונים מאימים מהשכנים למטה על נזילות הוא קיבל את הכסף ואחר כך לך תחפש אותו הרגשנו כאילו עובד בחינם היה ממש סיוט!!!! עדיף היה כבר להיות בלי נכס.
בבאר שבע היה לנו דירה והיה מנהל נכס והיה לו כושר דיבור ושכנוע והכניס לנו שוכרים מהשכבה הכי נמוכה שהיה עדיף שהדירה תהיה ריקה אין לתאר את עוגמת הנפש הינו מקבלים טלפונים מאימים מהשכנים למטה על נזילות הוא קיבל את הכסף ואחר כך לך תחפש אותו הרגשנו כאילו עובד בחינם היה ממש סיוט!!!! עדיף היה כבר להיות בלי נכס.
כנלגם אני מצטרף להנ"ל
איך אני יוצר איתו קשר?אם אתה רוצה אני מכיר אברך בחיפה שיכול לעזור. אמין ומקצועי. יכול לקחת על עצמו את הניהול וטיפול בתקלות ויש לו ניסיון בתחומים האלו כבר כמה שנים, אם כי לא זה העיסוק העיקרי שלו ביום יום אלא מהצד.
אני אעביר לואיך אני יוצר איתו קשר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: