דגים מנגל דגים- אשמח לשמוע מהמבינים....

אנונימית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
פעם ראשונה רוצים לעשות מנגל דגים
אשמח לשמוע טיפים, מה נכון ומה לא נכון לעשות
ואם יש מתכונים טובים (עדיפות לחומרים זמינים וקלאסיים)
עדיפות למושט (או סלמון אם הולך על מנגל)
תודה תודה!
 

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים


 

יולי בולי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
D I G I T A L
גם סלומון טעים מאוד
יוצא פצצה
לוקחים דג סלמון עוטפים בנייר כסף שמים על המנגל
אחרי 20 דק מוציאים את הדג קריספי רטוב וטעים
 

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
לנו יצא קצת מריר, אמרו לנו שזה מופרש מהעצמות, יש כאלו שממלאים בכוסברה שסופח את הטעם מהעצמות.
 

חילזון

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לעטוף בנייר כסף
תבלינים עשבי תיבול
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
כמה תוספות לנאמר:
1.יש הבדל גדול בזמן העשייה בין דג שלם לפילה
2.שמן והרבה, למרוח בנדיבות זה משאיר את הדג עסיסי
3.רק על גחלים לבנות ולא אדומות, האדומות שורפות אותו ודג אוהב אש קטנה רק ברקע
4.רשת כמו של כבד משומנת זה הכי טוב, חוסך את הצורך להפוך את הדג עם מלקחיים (שעלול לפרק את הדג בעיקר פילה)
 

אנונימית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
אנחנו עשינו שנה שעברה עם מושטים-
עשינו פשוט מאוד: תיבלתי את המושטים בגריל דג, עטפתי בנייר כסף והנחתי על המנגל, יחסית מהר זה נהיה מוכן.
היה מאוד טעים!
תודה!
מנות רגילות של מושטים בודדים? זה לא התייבש?
רק גריל דג? בלי שמן? בלי עשבי תיבול?
תודה!
ואגב מה מתאים להגיש כתוספת?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אין לי יותר מדי נסיון
אצלנו ממלאים דג לבן שלם בתערובת שמ"ז, עשבי תיבול, שום ולימון וממלאים את בטן הדג
עוטפים בנייר אלומיניום וצולים.
אפשר גם עראייס דגים.
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
זה מתחלק לשניים: אם זה דג שלם (שהעליתם בחכה), הצלייה חייבת להיות אחרי ניקוי הדג ודחיסה של עשבי תיבול (אנחנו שמים גם מלח גס ופרוסות לימון) אל תוך החלל הנקי של בטן הדג. זה כדי שהעצמות לא יפרישו את הטעם המריר והאופייני (דג עטוף או לא זה בחירה שלכם את אתם רוצים אותו קריספי מאוד או עסיסי יותר. מומלץ כן לעטוף כדי שלא יתאפר)
אם זה דג מפולט - רק למרוח בשמן זית, מלח, לימון וכוסברה או גריל דג ולשים על המנגל ל10-12 דקות
כדי להימנע ממרקם ספוגי כדאי להשאיר פתח אוורור בנייר כסף ולא לעטוף בכמה שכבות
 

ASASAS

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אנחנו עשינו - שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס וזהווווו
יוצא שלמות!!
(עטוף בנייר כסף בתוך תבנית חד פעמית על המנגל 20 דק')
 

ררפי

משתמש צעיר
משהוא מעניין וגם זול מאוד וגם חוויה אני פעם הלכנו איזה 8 חברה שההיתי בחור ההינו בטבריה וכדרכם של בחור ישיבות יוצאים ללא שקל היה לכולם אספנו יצא 60-65 ש"ח ההינו רעבים קנינו חכה +תבלנים בכסף הלכנו ליםודגנו דגים עשינו אותם על האש יצא שאחרי זה לא יכנו לנשום מרוב שההינו שבעים למהדגנו כמות זה לפני מזל אבל יצא שופרה דשופרה ממליץ
 

מירי84

משתמש פעיל
תודה!
מנות רגילות של מושטים בודדים? זה לא התייבש?
רק גריל דג? בלי שמן? בלי עשבי תיבול?
תודה!
ואגב מה מתאים להגיש כתוספת?
כן מנות רגילות, לא התייבש, יצא טעים ביותר!
התיבול כלל גם שמן ומלח. (בלי עשבי תיבול כי אצלנו לא אוהבים..)
לתוספת - בישלתי מראש תפודים עם הקליפה ורק הנחתי על המנגל לקבל את הטעם של על האש...
אפשר גם פיתות, חומוס, חמוצים, ציפס... כמו מנגל בשרי....
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה