מנגינת רקע לכתבה - זקוק לרעיונות

אבנר

משתמש רשום
היי,

אני עושה כתבת וידאו על חריגות בנייה שכוללת תיאור קצר של המצב ואחר כך נתונים של דו"ח שנכתב בנושא.
כל הכתבה אמורה להיות רק על ידי תיאורים ויזואליים ונתונים כתובים וללא ליווי קריינות, אך אני זקוק למנגינת רגע שתלווה את הטקסט המופיע. כל הכתבה לא צפויה להמשך מעבר ל2-2.5 דקות.

הבעיה שלא כל כך הצלחתי למצוא מנגינה שתהלום סוג כזה של כתבה.
חשבתי גם על אופציה לפיצול הליווי המוזיקלי לשניים: אחד בתחילה כאשר יוצג המצב הקיים, מנגינה קצת עגומה. ומנגינה יותר נחרצת כאשר נתוני הדו"ח יוצגו...

יש למישהו רעיונות לסוג מנגינה שתעזור לי?

:)תודה מראש

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
מה המייל? זה כבד

אבנר

משתמש רשום
קודם כל ממש תודה רבה על הענות, המנגינה הזאת באמת מתקרבת למה שאני צריך, אבל נדמה לי שהמעין "מחיאת כף" הזאת הופכת את המנגינה לדומיננטית מידי, אני רוצה שהמנגינה תהיה ברקע ולא תהיה מודגשת מידי....

יש לך אולי עוד רעיון למנגינה?!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה