העבירה האחרונה שלי היתה אז, 8 נקודות. למה עדיין מופיע לי באזור האישי?מהרשת:
נקודות החובה נמחקות לאחר שנתיים מיום העבירה האחרונה. אך במידה ולחובת הנהג נצברו 22 נקודות למעלה, תוקף הנקודות יהיה 4 שנים מיום העבירה האחרונה. וכל זאת בכפוף לכך שהנהג לא חייב בביצוע קורס נהיגה נכונה (אחרת, הנקודות יהיו בתוקף עד לאחר ביצוע הקורס).
לא מבינה בזה.. רק ציטטתי..העבירה האחרונה שלי היתה אז, 8 נקודות. למה עדיין מופיע לי באזור האישי?
לא משנה, השאלה כמה נקודות היתה לך אז! במצטברהעבירה האחרונה שלי היתה אז, 8 נקודות. למה עדיין מופיע לי באזור האישי?
אני מבין. לא היה לי שום עבירה נוספת.לא משנה, השאלה כמה נקודות היתה לך אז! במצטבר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: