דו"ח ממתי מחשיבים שנתיים לניקוד תעבורה

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
עברתי עבירת תנועה באוגוסט 2022 ביקשתי להישפט כשהגיע המשפט בסופו של דבר שילמתי את הו"ח ונשארו הנקודות. הייתי בטוח שמחשבים שנתיים משעת העבירה, אבל באזור אישי עדיין מופיעות לי הנקודות ההם.
מישהו יודע מה החוק?

שרה נ.

משתמש פעיל
מהרשת:
נקודות החובה נמחקות לאחר שנתיים מיום העבירה האחרונה. אך במידה ולחובת הנהג נצברו 22 נקודות למעלה, תוקף הנקודות יהיה 4 שנים מיום העבירה האחרונה. וכל זאת בכפוף לכך שהנהג לא חייב בביצוע קורס נהיגה נכונה (אחרת, הנקודות יהיו בתוקף עד לאחר ביצוע הקורס).

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מהרשת:
נקודות החובה נמחקות לאחר שנתיים מיום העבירה האחרונה. אך במידה ולחובת הנהג נצברו 22 נקודות למעלה, תוקף הנקודות יהיה 4 שנים מיום העבירה האחרונה. וכל זאת בכפוף לכך שהנהג לא חייב בביצוע קורס נהיגה נכונה (אחרת, הנקודות יהיו בתוקף עד לאחר ביצוע הקורס).
העבירה האחרונה שלי היתה אז, 8 נקודות. למה עדיין מופיע לי באזור האישי?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה