טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
לקראת הלילה המותח של תוצאות הבחירות, הקונספט של האשכול השתנה עם אופציה לדירוג הודעות.

אתם המשתמשים היקרים תוכלו לדרג הודעה בדירוג חיובי או שלילי, ובכך להקל על שאר משתמשי הפורום בבואם להתעדכן בתוצאות האמת.

הודעה רלוונטיות למרוץ ולתוצאות האמת דרגו בדירוג חיובי ✅

נתקלתם בדיווח מיותר, חסר משמעות, לא רלוונטי או שגוי אל תהססו ודרגו בדירוג שלילי ❌

שימו לב ❤️ הודעות בדירוג שלילי לא ימחקו כמו באשכולות המלחמה, הדירוג ישמש רק ככלי סינון למשתמשי הפורום.

נערך לאחרונה ב:

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
טראמפ הגיב לקריאות בהצהרה שנשא בבית המשפט בניו יורק, לשם הגיע כדי להיות נוכח בדיון נוסף בתביעת ההונאה
נגדו: "כל מה שאני יכול להגיד על ההדחה של מקארת'י, זה שהמפלגה שלנו נהדרת. המון אנשים מבקשים ממני להיות היו"ר הבא, אבל המטרה שלי היא להיות הנשיא הבא"...

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
מי המתמודד הבא?!
מקארתי יכול לבחור להתמודד שוב על התפקיד, אבל ברור שאין לו כרגע את התמיכה הנדרשת.
הדמוקרטים יציעו את מועמדותו של מנהיג המיעוט האקים ג׳פריז, אבל גם לו אין רוב.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
רשת ב׳: סקר חדש מראה שטראמפ מוביל על ביידן ב-2 אחוז במדינת פנסילבניה - מדינת מפתח בדרך לניצחון.
(לפנסילבניה 20 אלקטורים)

גונן

משתמש מקצוען
רשת ב׳: סגן הנשיא לשעבר מייק פנס מכריז על פרישתו מהמירוץ לנשיאות.

פנס בנאומו בפני הקואליציה היהודית האמריקנית: "בתנ"ך כתוב שיש זמן לכל מטרה, נסעתי ברחבי המדינה בחצי השנה האחרונה וזה ברור לי - זה לא הזמן שלי" .

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
רשת ב׳: סגן הנשיא לשעבר מייק פנס מכריז על פרישתו מהמירוץ לנשיאות.

פנס בנאומו בפני הקואליציה היהודית האמריקנית: "בתנ"ך כתוב שיש זמן לכל מטרה, נסעתי ברחבי המדינה בחצי השנה האחרונה וזה ברור לי - זה לא הזמן שלי" .
במי הוא תומך?

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית

גונן

משתמש מקצוען
טראמפ מוביל על ביידן בסקר NBC - מייקל אורן שגריר ישראל בארה״ב לשעבר ב׳גלי ישראל׳: ״ביידן משלם מחיר הולך ומחמיר בגלל התמיכה שלו בישראל אבל זה בקרב הדמוקרטים, ויש גם שיקולים נוספים כמו הגיל של ביידן שמחר חוגג יום הולדת 81. חשוב גם לציין שלמרות הירידה בקרב התמיכה בביידן, התמיכה בנו נותרה בעינה״.

שמחה קופי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
טראמפ ממשיך לנפק פנינים נדירות... בעצרת בחירות באיווה: מאשימים אותי שאנצל לרעה את הכוח כדי לנקום ביריבים פוליטיים אם אבחר מחדש לבית הלבן. "אם אהיה שוב נשיא, לא אהיה דיקטטור אלא רק ביום הראשון, אחתום על כמה צווים נשיאותיים, וזהו".

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אריאל כהנא:
הבחירות בארה״ב: אמירה מאוד מעניינת של ביידן שאולי אולי רומזת על מחשבות פרישה מהמירוץ.
על פי פוליטיקו ביידן אמר ׳אני לא הדמוקרט היחיד' שיכול לנצח את טראמפ׳.
הדברים באים לאחר שהנשיא אמר שהוא לא בטוח שהיה רץ אם טראמפ לא היה במירוץ.״

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
טראמפ ממשיך לנפק פנינים נדירות... בעצרת בחירות באיווה: מאשימים אותי שאנצל לרעה את הכוח כדי לנקום ביריבים פוליטיים אם אבחר מחדש לבית הלבן. "אם אהיה שוב נשיא, לא אהיה דיקטטור אלא רק ביום הראשון, אחתום על כמה צווים נשיאותיים, וזהו".
טראמפ נשאל אם הוא מתכוון לנצל לרעה את כוחו, במידה וייבחר שוב לנשיאות, כדי לנקום בכל אלו שהגישו נגדו כתבי אישום או כאלו שאותם הוא האשים ברדיפה פוליטית.

"אתה מבטיח לאמריקה הלילה שלעולם לא תנצל לרעה את הכוח כנקמה כלפי אף אחד?" שאל האניטי.
תשובתו של טראמפ הייתה: "חוץ מהיום הראשון. לאחר מכן, אני לא דיקטטור, בסדר?"

מנהלת הקמפיין של ביידן, ג'ולי צ'אבס, פרסמה הצהרה בה אמרה כי "דונלד טראמפ אמר לנו בדיוק מה הוא יעשה אם ייבחר מחדש, והלילה הוא אמר שהוא יהיה דיקטטור ביום הראשון. האמריקאים צריכים להאמין לו".

אתמול אמר הנשיא ג'ו ביידן לתומכיו כי "אם טראמפ לא היה מתמודד, אני לא בטוח שהייתי רץ לנשיאות שוב. אנחנו לא יכולים לתת לו לנצח".

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה