דווקא יש מבט ערמומי.ולגבי זה - הרבה יותר יפה מהשמן המפחיד הקודם... אבל הוא נראה באמת רב חסד וטוב לב
לדעתי השניה יותר יפה....זו אחת הסצנות הראשונות שקראתי (תחילת איסתרק) ופשוט מאז התאהבתי בסדרה...
הנסיכה אונמר נכנסת לחדרו של אביה בלי רשות כי יש לה דבר מה חשוב להגיד לו,
היא גם מקבלת על עצמה כל עונש שיושת עליה מאת אביה המלך...צפה בקובץ המצורף 1729678צפה בקובץ המצורף 1729679
מה יותר תואם סיטואציה?
מה דעתכם?
וואאאאוווו!!@ר-צינית עשיתי לפי הפרומפט שלך והוספתי קצת תיאור על העיניים, מה דעתכם?
הוא קצת מידי צעיר לא?אז הנה דיאלידאן שלי (לא מאד אהבתי.. שיהיה)
אוי בול.מי זה? [ISPOILER]גאלן. האביר בעל המגפים המלוכלכים[/ISPOILER]
אוף, חסום לי. @המקלטת יש מצב שתעלי בזיפ? תודה!זו אחת הסצנות הראשונות שקראתי (תחילת איסתרק) ופשוט מאז התאהבתי בסדרה...
היא גם מקבלת על עצמה כל עונש שיושת עליה מאת אביה המלך...צפה בקובץ המצורף 1729678צפה בקובץ המצורף 1729679
מה יותר תואם סיטואציה?
מה דעתכם?
גוש גבינה שלא הוחלק היטב...בסיעתא דשמיא
מי רוצה ליצור את הסצנה הבאה-
הקצין שהוביל מהללאל בדרך הקצרה ביותר בדווקא...
כשבא לחפש אחר אליהו
ונאלץ לתפוס ברצועת עור .... ולגלוש 4 אמות למטה
כדי להמשיך את הדרך
ופניו של מהללאל כשאומר- בדרך הקצרה ביותר. בדיוק כמו שהקצין אמר....
חצי גורן של חיילים וכל הגג מוארת בלפידיםדחוף ציור של סוף הספר פדאל
על הגג בבית של יוסף איסתרק מחזיק את הבן שלו בגג וצריך להחליט עם לקפוץ או למסור את הבן שלו
לא זוכר בדיוק אבל נראה לי שהגג מלאה בחיילים
והוא באמצע
דחוף דחוף דחוף זה אמור להיות מטורף
איסתרק מחופש, מחזיק את רעואל ולידו אלרון. יוסף מולו. מלא חילים לבושים שחור סביבם עם אבוקות בידיים.דחוף ציור של סוף הספר פדאל
על הגג בבית של יוסף איסתרק מחזיק את הבן שלו בגג וצריך להחליט עם לקפוץ או למסור את הבן שלו
לא זוכר בדיוק אבל נראה לי שהגג מלאה בחיילים
והוא באמצע
דחוף דחוף דחוף זה אמור להיות מטורף
בבקשה, זיפ:אוף, חסום לי. @המקלטת יש מצב שתעלי בזיפ? תודה!
הוא אמור להיות עם שיער בלונדיני.."אף על פי שבארבעת הימים שחלפו עד הנה לא נתקל בכל עדות לכך שמחפשים אחריו, בכל זאת מחליט יקוואל גם באותו הבוקר הזה לסטות מדרך המלך אל אחת מן האלטרנטיבות הצרות והמפותלות המשורטטות במפה הצבאית שלו.
ואף על פי כן שהסוס מצר על כך, כנראה, שכן הפרסות שלו מתאימות יותר לריצוף עירוני ולא לדרכי אדמה בוציות, נהנה בניהו מן הנוף, ומניחוח האורנים האופף אותו. ובחסות העובדה שאין איש בסביבה, הוא מעז אפילו לזייף לעצמו איזה שיר.
צפה בקובץ המצורף 1730400צפה בקובץ המצורף 1730398צפה בקובץ המצורף 1730401
תודה על הזיפ.בבקשה, זיפ:
למי שביקשה את טורנאל, נראה לי בינה תשמח ממש לייצר אותו, היא אוהבת לייצר דברי מעוותים...
תכתבו לי כאן תיאור שלו, פשוט פדהאל לא לידי עכשיו ואני לא ממש זוכרת את הפרטים,
אני ינסה לעשות משהו.
ועיניים כחולותהוא אמור להיות עם שיער בלונדיני..
מלכי כוזר לא מסתפרים ביום המלכתם?זו אחת הסצנות הראשונות שקראתי (תחילת איסתרק) ופשוט מאז התאהבתי בסדרה...
היא גם מקבלת על עצמה כל עונש שיושת עליה מאת אביה המלך...
נכון, העיניים כל כך קטנות שלא שמתי לב...ועיניים כחולות
(הוא זה שמגלה את מהללאל "העיניים שלו כחולות כמו שלי" משהו כזה...)
הוא אמור להיות עם שיער בלונדיני..
חוץ מזה תמונה מטורפתת
גילוי נאות: זה היה אמור להיות יוזבד, מנהיג את גדוד השמירה על גדות הדייסטאף.ועיניים כחולות
(הוא זה שמגלה את מהללאל "העיניים שלו כחולות כמו שלי" משהו כזה...)
הם מסתפרים...מלכי כוזר לא מסתפרים ביום המלכתם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: