דווקא במציאות הוא בהחלט נראה כמו רב חסד וטוב לב.. רק הפנימיות נחשיתאבל הוא נראה באמת רב חסד וטוב לב מה שרחוק מהמציאות,
מעתיקה את הפרומפט.@ר-צינית איך את מגדירה גינגי עדין כזה? כל גינגי שאני כותבת מביא לי כתום עז
זה מהמם!!@ר-צינית עשיתי לפי הפרומפט שלך והוספתי קצת תיאור על העיניים, מה דעתכם?
צפה בקובץ המצורף 1729226צפה בקובץ המצורף 1729227
כי הוא לא הנהנתן או הנבל אלא הרוח המניעה את כל זה, המלך, והמבט הערמומי שמאחורי המזימות. ורואים עליו את העול הזה.@ר-צינית עשיתי לפי הפרומפט שלך והוספתי קצת תיאור על העיניים, מה דעתכם?
צפה בקובץ המצורף 1729226צפה בקובץ המצורף 1729227
לכל מי שהתעניין, פתחתי עכשיו את האשכול הזה:אם אתם כבר כאן, אני רוצה לעשות סקר קטנטן:
יש ביקוש ועניין באשכול של גיבורי ספרים אחרים?
אתכם מעניין לראות, למשל, תמונות של אייל גלבוע, שוע מ"שניה לפני האור" וברוך ברון מ"שומרת השערים"?
אם אין לכם זמן/חשק לכתוב תשובה, תענו באמצעות הלייקים הבאים:
- ברור שכן! מעניין אותי מאד.
- באמת נראה לך שמעניין אותנו משהו חוץ מממלכה במבחן?!
ועיניים ירוקות. דומה בכול למהללאל
סליחה נכון, הפוך! עיניו של מיכאל אפורות ושל מהללאל ירוקות, וזה ההבדל היחיד ביניהם.בסיעתא דשמיא
עיניו אפורות!!!!
של מהללאל תכולותסליחה נכון, הפוך! עיניו של מיכאל אפורות ושל מהללאל ירוקות, וזה ההבדל היחיד ביניהם.
תודה על הרעיונות, והנה:אפשר את האלנורק טובעת.
את קנז עם ההיא שהביאה לו את הסיידר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: