בחיים לא שמעתי על מושג כזהבקיץ הייתי מציעה מרק מלפפון ויוגורט
זה מרק קר.
תביאי מתכוןסלט מלפפונים בתחמיץ, כמה שאני מכינה, לא מספיק.. הולך ליד כל דבר.
אוכליםמה עושים עם כמות נכבדה של מלפפונים
חוץ מחמוצים וסלט כמובן
חשבתי שזה ממש מוחמצים, אצלי זה נקרא סלט מלפפון שאני מכינה לשבת- רק שמה מיץ לימון במקום חומץ.לא בדיוק מתכון..
הבסיס מלפפונים פרוסים דק, ובצל פרוס דק.
טעים מאוד ככה,
אבל ניתן להוסיף, חלק או כולם: רצועות פלפלים בצבעים, צנוניות פרוסות, גזר פרוס דק, קולורבי פרוס דק, כרובית חתוכה לפרחים קטנים, שמיר, וכו..
התיבול: מעט שמן, מעט חומץ, מלח וסוכר, (אין לי כמויות. אבל, בטעימה צריך להרגיש מכל הטעמים.)
יש להכין לפחות שעה לפני הארוחה למיזוג טעמים (ואז לטעום)
מחזיק מעמד אפילו שבוע במקרר.
סורי..חשבתי שזה ממש מוחמצים, אצלי זה נקרא סלט מלפפון שאני מכינה לשבת- רק שמה מיץ לימון במקום חומץ.
אני שמה מלפפונים, שמיר, ביצה מבושלת וצנונית והכל על יוגורט או גיל עם מים ושמנתתודה
איך המרק הזה באמת?
זה לא יותר סלט מאשר מרק?
מה את שמה שם?
ראיתי פעם מלפפון ממולא בבשר טחון ואורז בסגנון של כרוב ממולא (קפוסטו)ירק יחיד שאי אפשר לבשל או לאפות אותו.
שתביני, הם מבשלים אותו!!ראיתי פעם מלפפון ממולא בבשר טחון ואורז בסגנון של כרוב ממולא (קפוסטו)
אבל זה מלפפון מהסוג הענק שאין לו טעם כ"כ
הנה מתכון:https://www.bishulim.co.il/מתכון/מלפפון-ממולא
נכוןשתביני, הם מבשלים אותו!!
יש הרבה שאוכלים את הפלפל גם. גמני התרגלתי בסוף....נכון
יצא לי לטעום, אוכלים רק את המילוי (אני בכולופן) כמו פלפל ממולא
הוא תמיד מר לייש הרבה שאוכלים את הפלפל גם. גמני התרגלתי בסוף....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: