דווקא אצל האדמו"ר מדושינסקי יש המון פשטות וענווה, הוא יכול לבוא ולדבר עם אנשים כאחד האדם, וכמובן שזה רק מראה על גדלותו, אבל זה לא כל כך המקום שאפשר להגדיר 'מלכות' במובן של צורת ההנהגה.הרבי מדושינסקי נראה כמלך בגדוד.
מי שהיה שם מבין
דווקא אצל האדמו"ר מדושינסקי יש המון פשטות וענווה, הוא יכול לבוא ולדבר עם אנשים כאחד האדם, וכמובן שזה רק מראה על גדלותו, אבל זה לא כל כך המקום שאפשר להגדיר 'מלכות' במובן של צורת ההנהגה.הרבי מדושינסקי נראה כמלך בגדוד.
מי שהיה שם מבין
וגם סערט ויזניץ.(לא קשור לרוז'ין)
גם האדמו"ר מאמשינוב נוהג כך, וכנ"ל האדמו"ר מסטריקוב - ראיתי בעצמי.אם דיברו על גינוני מלכות
שמעתי פעם שהאדמו"ר מבויאן כשהוא אוכל, הוא לא מתכופף לאוכל ולצלחת בשום צורה. רק מקרב את הכף או המזלג אל פיו, ואילו הוא עצמו לא זז ומתקרב אל האוכל.
אין לי מושג אם זה על האדמו"ר של היום או על הקודמים, אבל זו דוגמה של הנהגה מלכותית
(למען הקטע, ניסיתי פעם לחקות את זה, וזה פשוט לא אקטואלי לנסות אפילו...
אין מצב שתעמדו בזה ליותר מכמה לגימות בכף או נעיצות מזלג...)
אם דיברו על גינוני מלכות
שמעתי פעם שהאדמו"ר מבויאן כשהוא אוכל, הוא לא מתכופף לאוכל ולצלחת בשום צורה. רק מקרב את הכף או המזלג אל פיו, ואילו הוא עצמו לא זז ומתקרב אל האוכל.
אין לי מושג אם זה על האדמו"ר של היום או על הקודמים, אבל זו דוגמה של הנהגה מלכותית
גם האדמו"ר מבאבוב הקודם היה נוהג כך...גם האדמו"ר מאמשינוב נוהג כך, וכנ"ל האדמו"ר מסטריקוב - ראיתי בעצמי.
לא קשור לגינוני מלכות
יש בזה עניין אחר, של ריחוק מהתאוות.
האדמו"ר מגור מניח את הכף על השולחן בין טעימה לטעימהגם האדמו"ר מאמשינוב נוהג כך, וכנ"ל האדמו"ר מסטריקוב - ראיתי בעצמי.
לא קשור לגינוני מלכות
יש בזה עניין אחר, של ריחוק מהתאוות.
גם את האדמור מבעלזא ראיתי אוכל כךאם דיברו על גינוני מלכות
לדעתי יש קצת לדייק את הדברים, זה לא קשור רק למלכות אלא לעצם הרעיון שאדם לא מתכופף בשביל אוכל ויהי מה.אם דיברו על גינוני מלכות
לאנראה לי לכל אדמו"ר יש חדר קבלת קהל בסגנון מלכותי
בלי קשר לגודל הקהילה שלו
אני משתדל לא להגיב באשכול כי אני לא חושב שאני מייבין גדול בזה,כיום, יש הרבה חסידויות שנוהגות בפאר והדר. החסידים מחשיבים את רבם כמלך לכל דבר והחסידות היא ממלכה של ממש.
סתם מענין למה זה חשוב לך לדעת היכן נוהגים גינוני מלכות ?לא
יצא לי ללכת איתו לכמה אדמורים
וממש לא לכולם
יש שמקבלים בסלון ביתם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: