חוזרת לומר תודהבכנות? לא הייתי מבזבזת את המלית היקרה הזו על שוקולד לבן פרווה וריצ'
הייתי מערבבת אותה עם אבקת שקדים ליצירת "גוף", ביצים, סוכר ושמן קוקוס כי אני מבינה שאת רוצה פרווה
וזה יהיה יותר משובח ויציב
יש מתכון רוגלך פיסטוק של חסי סגל ושל קרן אגם
אולי יתן לך כיוון מבחינת יחסים וכמויות ואיך זה נראה
רוגעלך קרם שקדים ופיסטוק - נשואה למאפייה
את מאפה השמרים האלוהי הזה הכנתי לראשונה לפני כמה וכמה וכמה שנים בסדנת אפייה עם שוקולד, ולא האמנתי שיהיה טעים ממנו. אחרי כמה שנים התחלתי להכין עם קינמון, ובאמת התאהבתי…kerenagam.co.il
רוגלך פיסטוק פריכים
32 רוגלך קטנים350 גרם קמח (2 וחצי כוסות)2 כפיות אבקת אפיה150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות1 מכל שמנת חמוצה/קרם קוקוס 4 כפות אבקת סוכרלמילוי פיסטוק:(מספיק לכמות אחת של בצק) 100 גרם פיסטוקים טחונים100 גרם אבקת סוכר1 ביצה50 גרם שוקולד לבן קצוץ דק דק אופציה בחלק השני של הבצק אפשר להכפיל את מילוי...www.chasisegal.co.il
תודה ! שימחת. נשמע מהמם בטעם ובמראהחוזרת לומר תודה
בגלל שהבצק פריך, רציתי שהמלית תהיה רכה ולא יבשה גם היא
לקחתי את הרעיון שלך לאבקת שקדים, ועירבבתי את מחית הפיסטוק עם חמאת שקדים איכותית שהיא נוזלית יחסית (כמו טחינה) ועדינה מאד בטעמה, הוספתי טיפונת אבקת סוכר
יצא ליגה!!!
(מילאתי באוזני המן ורודות) כך ששילוב הצבעים היה וואו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: