לאאאאאאאאאאהתכוונת שאני יתן רשימה של כל המגנומטרים שביקרתי בהם בחיי?
אבל אני את הכותל לא הייתי מזכירה כראשון - כי לצערי אולי -
תדיר ושאינו תדיר ...
לאאאאאאאאאאהתכוונת שאני יתן רשימה של כל המגנומטרים שביקרתי בהם בחיי?
@bracha כבר תקופה ארוכה שאני שומרת את האשכול הזה בשביל ליצור את השרשרת
עכשיו הגיעה ההזדמנות ואני חייבת להודות לך שהשרשרת אכן יוצאת מדהימה בכלום כסף
רק כמה דברים:
כשאני הלכתי לטמבור, היה להם שם רק דיסקיות עם חור קטן יותר, מה שאומר שהעיגול רחב יותר
קניתי אותם, אולי יוצא פחות יפה אבל גם יפה מאד (יש כמה גדלים)
הצביעה בלורדים צריכה להיות מעוגלת, צביעה של מילוי שטחים לא עושה את אותו אפקט עם האלכוהול
והאם לדעתך יש הבדל בין סוגי הלורדים? ארטליין עושה פעילות טובה יותר? כי השתמשנו בכמה סוגים והטשטוש לא היה שווה בין כל הצבעים
בכל אופן, תודה רבה מאד
תודה ששיתפת ותודה על ההדרכה הבהירהשמחה מאד שאהבת.
לגבי ההערות שלך:
בקשר לדיסקיות, כמו שאני מדמיינת את זה, זה אמור לצאת מהמם, כי יש יותר מקום לאפקט היצירה.
אם זה עיגול ממש גדול את יכולה להשתמש רק בדיסקית אחת. זה גם יוצא מהמם.
הצביעה בלורדים, לא ראיתי שצריך דווקא בצורה מעוגלת. יצאו לי אפקטים מקסימים גם בכל צורה שהיא.
בקשר ללורדים - לא ניסיתי סוגים אחרים, אבל מה שכן ראיתי שיש הבדל בין הגוונים, למשל צבע שחור, האלכוהול ממש לא משפיע עליו, לעומת זאת, הצבע התכלת, יוצא מהמם!
בכלל אני חושבת שהבהירים, יותר מוצלחים מהכהים.
בערבית התכוונת....אני עדיין מחפשת את הדיסקית הגדולה.
אגב, קוראים לזה במקצועית "שייבה".
לא אמרתי עברית, אמרתי 'מקצועית'... את המילה הזאת לא למדתי מערבי. אין לנו כמעט ערבים באשדוד, ברמה שיעסיקו אותם בטמבורים.
אבל אם תגידי 'שייבה' בטמבור, כל אחד יבין. דיסקית? כאילו, מה זה בכלל...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: