יש לי קופסא סגורה של 3 מ"ג שאני לא צריכה ויכולה למכורלאחרונה יש מחסור בחברת מקסי הלט.
מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא באזור המרכז?
יש לי קופסא סגורה של 3 מ"ג שאני לא צריכה ויכולה למכורלאחרונה יש מחסור בחברת מקסי הלט.
כותבת לך באישימעולה,
איפה את נמצאת? בכמה מוכרת?
בביתר יעזור?לאחרונה יש מחסור בחברת מקסי הלט.
לא,בביתר יעזור?
אני לא זוכרת כתובת מדויקת.איפה בבני ברק?
שלחתי לחפש ונגמר בחנויות...
להיפך, לעלות במינון.אני שמעתי ממישהו שבכזה מקרה צריך להוריד את המינון
ממש לאלהיפך, לעלות במינון.
למבוגר נותנים לפחות 10 מג',
5 מג' זה מינון של ילדים ומתבגרים
ואני ציטטתי רופאים.ציטטתי את המוכר מחנות הטבע
ודאי וודאי שיש!למיטב ידיעתי אין בכלל כדורים של 10 מג... 5 זה המון!!!!!!
אמא שלי לוקחת את הנ"ל (במינון מלא....) וגם לא תמיד זה משפיע עליהמכירה מקרוב מישהו עם בעיות שינה קשות (מאובחנות) שמקבל 5 מ"ג.
ממי היא קיבלה את ההמלצה לקחת את המינון הזה? מרופא בארץ?אמא שלי לוקחת את הנ"ל (במינון מלא....) וגם לא תמיד זה משפיע עליה
באמת שלא יודעת להגיד לך, אבל ככל שהיא עולה בגיל (כבר 70+) היא פחות מצליחה לישון.ממי היא קיבלה את ההמלצה לקחת את המינון הזה? מרופא בארץ?
יש גם משמעות גדולה לחברה של המלטונין ורופאים שמבינים בזה יודעים להמליץ על חברות ספציפיות טובות יותר (לא סירקדין ולא מקסי הלט... כדורים שלא נמכרים בארץ בד"כ)
לקחת שובזה קורה לי הרבה לאחרונה ואני ממש אובדת עצות. שמעתי מחברה שגם הבן שלה עם אותו סיפור כל לילה מתעורר ב2. אם יהיה פתרונות ממש אשמח לשמוע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: