תלוי מאד. לוקחים כמה שצריך, קצת ניסוי וטעיה. אני עוד מעט אוחזת בכדור וחצי של חמש. תלוי איזה מינון, משקל של הלוקח וכו'.ממליצה לתת חצי כדור
לא תראו הבדל
בטח, למה לא? בפרט אם לוקחים תרופות.מתאים גם לילדי קש"ר שיותר מדי עירניים?
היא כותבת על ילדה בת 10תלוי מאד. לוקחים כמה שצריך, קצת ניסוי וטעיה. אני עוד מעט אוחזת בכדור וחצי של חמש. תלוי איזה מינון, משקל של הלוקח וכו'.
אגב, זה הורמונים לכל דברזאת תרופה טבעית.
לא הצלחתי לנסח את עצמי כראוי.היא כותבת על ילדה בת 10
מנסיון שלי ראיתי אחרי שנים שנתתי כדור שלם של 1מג'
מישהו המליץ לי לתת חצי ולא היה הבדל באפקטיביות
למי אתם נותנים כדור וחצי של 5 מג' ?
לא, היא רק השוותה ששניהם מהטבע.מלטונין זה סמים?
בדיוק בהתלבטות אם להתחיל להשתמש
בארה"ב זה נחשב לתוסף תזונה, לא תרופהמלטונין זה סמים?
מסבירה לך שעניתי לה תשובה תואמת גילמגדילים את המינון כשצריך. את לא נותנת את אותו הכמות של תרופה מסוימת לילד בן שבוע ולילד בן 17. נכון?
וואו, ממליצה לך לבדוק עוד גורמים לחוסר הרדמותאני לוקחת 5 מג' ולפעמים עדיין לא נרדמת
עניתי על זה שמישהי כתבה שזה טבעימלטונין זה סמים?
את עדין חיה ככה שאת לא יכולה לדעת מה ההשלכות של זה במשך השנים.אצלינו לוקחים כבר שנים, לא קרה לנו כלום...
אין צורך במרשם כי זה בכל מקרה לא מאושר בארץהרופאה רשמה לנו 2 מ"ל, בפועל אנחנו נותנים בין רבע לחצי מ"ל, וההשפעה מדהימה
נוירולוג המליץ לי להשתמשמי יודע מי אני מזיקה לו לעתיד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: