חחח...כמה מ"ג מלטונין צריך כדי להירדם ?
בוקר טוב רות בהמשך כדורים יכולים להיות לא כשרים אם עשויים למשל מחומרים מהחי.לפי התגובה הזאת אני מבינה שאתה לא שמת לב שבאתר הזה יש גם את המקסי הלס. שהוא בד"ץ.
אבל, כפי שאמרתי, שים לב שהמשלוח חינם הוא לא לארץ.
התנצלות- עברתי שוב על האשכול וראיתי עשיתי בלבול אחד שלם.הבנתי מ @מאיר 4134 4עצמו שהמשלוח שם חינם מעל סכום מסויים.
גם אם לא. המשלוח בטח זול וזה מתקזז.
בטח לא מצדיק התלהבות כל כך גדולה מהטעות של אמזון.
מה שמעניין אותי זה מה ההבדל במהירות המשלוחים.
מחירי הויטמינים בארץ הם לפחות כפול 2 מהמחיר בחו"לסליחה על הבורות.
אבל- למה להזמין מחו"ל ולא לקנות בארץ?
אם תרצו, יש לי 2 חבילות בבית שעדיין לא פתחתי.איפה אפשר לקנות עכשיו בארץ מלטונין 1 מ"ג של מקסי הלט? לא משנה המחיר.
אני רוצה!אם תרצו, יש לי 2 חבילות בבית שעדיין לא פתחתי.
יכולה למכור במחיר שעלה לי
בביתר עילית
אינדיבואלי להתחיל הבמינון קטן מקסימום 3 מ"ג בהצלחה רבה.כמה מ"ג מלטונין צריך כדי להירדם ?
חבל שאין להם של חמישה גרם.
לכל מי שבין כך קונה באתר iherb.co
כדאי לדעת שהשבוע עד יום ראשון
אם קונים בסכום של 60$
יש 14% הנחה עם קוד קופון VDAY14
וגם משלוח חינם
iHerb - ויטמינים, תוספי תזונה ומוצרי בריאות טבעיים
יותר מ-50,000 מוצרי בריאות מעולים ממותגים מהימנים. נצלו את השווי המשתלם ביותר עם מבצעים שבועיים, משלוח מהיר בעלות נמוכה ותגמולים ללקוחות.iherb.co
כמה מ"ג מלטונין צריך כדי להירדם ?
14 דולר.כמה עולה משלוח מ vitacost?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: