מאוד פוגע ברווקות מבוגרות שאין אשמתן בכך שעדיין לא זכו לנהל בית אך עושות כל שביכולתן לנהל חיים מלאים וע"כ לא רואה בעין יפה להדיר אותן! על שמתאמצות לקבל אהבת ישראל נגאל!הרעיון בפרס הוא לתמרץ אנשים להתגבר על הקושי והטרחה המרובה
היות ורווקה לא אחראית על הבית, אלא רק על עצמה ממילא הטרחה מועטת, ולא לזה כוונת המשורר
למה הדבר דומה?
שייעשו מבצע על סיום מסכת שבת
ותגיד מישהי, מה אעשה שאני לא חייבת בלימוד תורה (ואסור לי....)
אז אני משתתפת בהגרלה בלי ללמוד מסכת שבת
תגובה שווה ציטוטוואו, הסתבכתי איזה החמרה בתנאים. ואם הכל היה מושלם אבל פתאום הקוקו של הבת התפרק. לא לסדר לפני הדלקת הנרות.
ואם נזכרתי לפתע במגש שיש להניח על הפלטה.
גם בי השבוע פגעו בטירוףףףף,מאוד פוגע ברווקות מבוגרות שאין אשמתן בכך שעדיין לא זכו לנהל בית אך עושות כל שביכולתן לנהל חיים מלאים וע"כ לא רואה בעין יפה להדיר אותן! על שמתאמצות לקבל אהבת ישראל נגאל!
מאוד פוגע ברווקות מבוגרות שאין אשמתן בכך שעדיין לא זכו לנהל בית אך עושות כל שביכולתן לנהל חיים מלאים וע"כ לא רואה בעין יפה להדיר אותן! על שמתאמצות לקבל אהבת ישראל נגאל!
וכן מי שאינה במצב של רווקות מבוגרות על גיל 25 וכו....לא מבינה שגם להן יש הרב עול ,חיים ,עבודה ,וענינים משלהן וכשהן מתאמצות לקבל שבת זה כמו כל אחת ואחד אחרים מעמי שמתאמץ לכך!הרעיון בפרס הוא לתמרץ אנשים להתגבר על הקושי והטרחה המרובה
היות ורווקה לא אחראית על הבית, אלא רק על עצמה ממילא הטרחה מועטת, ולא לזה כוונת המשורר
למה הדבר דומה?
שייעשו מבצע על סיום מסכת שבת
ותגיד מישהי, מה אעשה שאני לא חייבת בלימוד תורה (ואסור לי....)
אז אני משתתפת בהגרלה בלי ללמוד מסכת שבת
@נננה יקרה, גמני התחתנתי בגיל מבוגר ומבינה הכי בעולם כל מיני דברים.וכן מי שאינה במצב של רווקות מבוגרות על גיל 25 וכו....לא מבינה שגם להן יש הרב עול ,חיים ,עבודה ,וענינים משלהן וכשהן מתאמצות לקבל שבת זה כמו כל אחת ואחד אחרים מעמי שמתאמץ לכך!
בכל זאת זה לא אותו דבר לימוד תורה לגברים ואישה- רווקה מעמי בוגרת לא ילדה בת 18 אני מתכוונת לרווקתו מעל גיל 25 ואף מעל גיל 30.......שרוצה לקבל שבת מוקדם לפעמםי יש לרווקתו הרבה עול!!!!!!! בבית של ההורים הרבה עזרה בנוסף לעבודה שלהן.........ושוב לא חושבת שזה הקבלה זהה.........גם בי השבוע פגעו בטירוףףףף,
היתה הגרלה לאברכים למי שלומד שעה וחצי כל לילה, ולא נתנו לי להיכנס, מה אני אשמה שאני לא גבר?!
אף אחד לא מאשים בחורה מבוגרת ואף אחד לא מאשים ילדה בת 6, יש פה תמריץ למי שזה כן רלוונטי לו.
איך הילדים פה מדקלמים כשיש סיום לבן או כשהבנות הולכות לים והבן הולך לחיידר: "כל אחד מקבל דברים אחרים בזמנים אחרים"
אוקי אז אם מגדירים את המבצע רק לנשואות מעולה! את צודקת אך עד לרגע זה לא הייתה הגדרה כזו. כפי הבנתי .......@נננה יקרה, גמני התחתנתי בגיל מבוגר ומבינה הכי בעולם כל מיני דברים.
ועדיין לא ציפיתי לקבל הבראה בבית החלמה וכו'.
כל דבר בשעתו, והן עוד תזכינה לשיירות ילדים, ולא קשור להיפגע ממבצע שלא מיועד אלי.
ובכל זאת אני מבקשת מעל במה מכובדת זו לגלות רגישות.....................אוקי אז אם מגדירים את המבצע רק לנשואות מעולה! את צודקת אך עד לרגע זה לא הייתה הגדרה כזו. כפי הבנתי .......
אבל למה את חושבת שההגרלה לא מיועדת אלייך אם העול בבית הוא שלך ואת זו שמתפעלת את הבית ובזכותך אפשר להכניס את השבת מוקדם?!בכל זאת זה לא אותו דבר לימוד תורה לגברים ואישה- רווקה מעמי בוגרת לא ילדה בת 18 אני מתכוונת לרווקתו מעל גיל 25 ואף מעל גיל 30.......שרוצה לקבל שבת מוקדם לפעמםי יש לרווקתו הרבה עול!!!!!!! בבית של ההורים הרבה עזרה בנוסף לעבודה שלהן.........ושוב לא חושבת שזה הקבלה זהה.........
אני לא מתריסה, להפך , מעודדת וגם תרמתי, אני שואלת שאלות טכניות. גם לפני דברתי הרבה עם @טנקס באישי על איך לעשות את זה טוב ומועיל ולא מלחיץ.למה? למה? למה ככה?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: