נראה שהיא השתתפה ב7 הגרלות חוץ מההגרלה הנוכחיתההגרלה נעשתה ע"י https://closeapp.co.il/apps/pash/games/assets/imageShow/lottery.html
כולנו זכינו! ויש לנו זוכה בהגרלה!
@אסתיס מחכה לפרטי חשבון בנק שלך אני עוברת לאישי
צפה בקובץ המצורף 1532530
ממש עושה חשק להמשיך גם שבוע הבא בע"ה מי שרוצה לתרום שיצור קשר בפרטי/במייל של החתימה שלי
שיעמוד לזכויות כל עם ישראל
הזכייה האמיתית זה הרוגע והשכר העצום לכל אחד
באמת השבת היה קשה אבל הצלחנו ובגדול
אשריינו!! בטוח זה עשה רעש בשמיים ושכל הזכויות של השבת שמורות ושומרות על עם ישראל תמיד
בכל שבוע נפתח אשכול חדש מותאם לפרשת שבוע הנוכחית.@טנקס יש לך מושג למה אני לא מקבלת התראות על שינויים בנושא למרות שעשיתי מעקב כולל קבלת מיילים על תגובות חדשות מהנושא?
כבר כמה שבועות קרה לי ששכחתי לכתוב כאן למרות שהצלחתי ב"ה להיות מוכנה בזמן, להדליק לפני הזמן ולהוציא את השבת באיחור,
זה ממש חבל לי!!
אני כן מצדדת במתווה הקיים..אני הייתי מציעה לעשות את ההגרלה בימי שני בערב
כמובן אני מדברת על מעקב של האשכול של אותו שבוע...בכל שבוע נפתח אשכול חדש מותאם לפרשת שבוע הנוכחית.
לכן מעקב על אשכול x לא רלוונטי לאשכול y.
לא יודע.כמובן אני מדברת על מעקב של האשכול של אותו שבוע...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: