לכן יש כאלו שכותבים תצאו העיקר תצאואבל אולי לא בכל במקומות זה ככה,
כלומר,
מקווה בשבילכם
זה קשור נטו לאנשים שמתארחים שם.אלו תמונות שמגיעות ממרגוע בערד
צריך 50% מהמשפחה, אז אם יש להם 2 ילדים לכאורה יפנו אותם.אם שתי ההורים חולים והילדים לא נבדקו, יתנו להתפנות?
באיזה מלונית מדובר?דיברתי היום עם מישהי שמתארחת במלונית. היא הייתה ממש מרוצה!!!
אוכל מעולה, מקום נעים, דשא, לימוד לילדים..
זה מזכיר לי את המחבלים שלא רוצים לצאת מהכלא, שם מקבלים אוכל בשפע, לימודים חינם, בקיצור תנאים טובים יותר ממה שיש להם בבית...שום צירוף מקרים אני מכירה את הנושא מקרוב...אנשים מאווד רוצים להשאר.
מגיעים משפחות שלמות הגרות בדירות קטנות וצפופות
בלי פרנסה מסודרת (או לנוכח המצב או כרגיל)
ושם הם נמצאים ברחבות
שם הם מקבלים אוכל(ולא מתלוננים כי בבית כנראה שהיה להם הרבה פחות!!!)
ואויר ואוירה יותר מאשר היה להם חודש בבית.
אז לא רוצים לצאת.
חודש זה חתיכת בילוי וחסכון בשביל הרבה משפחות
ואחכ צועקים עלי פה שאני אומרת שתתחילו חברה להרגע ומהר עם הבירורים האלו על רמת האוכל וכו...
זה נשמע כמו :אכלו לי שתו לי...
זה לא נשמע טוב...
קודם מתחננים לצאת
אחכ מתלוננים
אחכ לא רוצים לצאת...
אני מכירה משפחה שנמצאת במלון כל המשפחה המורחבת, נהנים שם עד הגג, ו...מתחמקים מהבדיקות כדי לא לצאת...לא יצא לי להכיר, אבל נשמע מופרך.
לבינתיים האיחולים שרצים כאן זה שנצא מכאן מהר בלי עיכובים..
כל אחד היה רוצה חופשה, אבל בלי לעבור את גבול הטעם הטוב.
במיוחד אם זו 'חופשה' כזו בנסיבות האלו.
מרגוע.יוסף, תלמיד ישיבה השוהה במלונית הקורונה 'מרגוע' בראיון לקו החרדי: "המלון כאן מזעזע. מצב הביוב נורא. התשתיות לקויות. ערימות של זבל מפוזרות במלון. המצב הנפשי של השוהים כאן הולך ומידרדר. האוכל שמגישים לנו לא מבושל. יש כאן 3 מכונות כביסה בלבד עבור 400 בחורים. אפשר להתקלקל כאן לצערנו ולרדת ברמה הרוחנית. הבחורים שלא באו כקבוצה סובלים מאוד"
קיבוץ לביאבאיזה מלונית מדובר?
יפה. אני שמח בשבילם.נהנים שם עד הגג,
באמת לא יפה, הייתי אומר אפילו מגעיל. במיוחד שיש משפחות שסגורות...מתחמקים מהבדיקות כדי לא לצאת...
נו.. נו.. אנשים מוזרים.אז הם מתפללים שאחד מהילדים יצא חיובי----
מסכים איתם 100%"לא לשלוח למלונית המיועדת לציבור החרדי, סכנה רוחנית".
בדיוק כך!באמת לא יפה, הייתי אומר אפילו מגעיל. במיוחד שיש משפחות שסגורות
בתוך הבית שלהם ומחכים כבר להתפנות.
אל תדון את חברך....עד שתגיע למקומו....[למלונו...]בדיוק כך!
כבר שמענו על לא מעט משפחות שכ"כ נהנות ולא רוצות לחזור הביתה.
אנחנו יושבים בבית ומשתגעים עם הילדים כבר שבועיים, מבררים על מלוניות ואומרים לנו: אין לכם סיכוי, הכל מפוצץ....
נו בטח, אם יש שם כאלו שמתחמקים מבדיקות כי מתאים להם להמשיך את הנופש בחינם, איך יתפנו מקומות?
מה אכפת להם שבנתיים משפחות יושבות בבית, עם חולים מאומתים במצבים שונים, עם ילדים קטנים ומשועממים ומייחלות למקום פנוי באחת המלוניות???
איזה התנהגות!
לא רק במעלה החמשה הוויפי לא מוגן, שם לפחות זה משפחות, גם במלון מרגוע בערד הוויפי לא מוגן, ושם זה בחורי ישיבות, קטע מתוך הראיון של יוסף בקו החרדי, לידיעת הורי הבחורים ולטיפול הגורמים המטפלים במלוניות,יוסף, תלמיד ישיבה השוהה במלונית הקורונה 'מרגוע' בראיון לקו החרדי: "המלון כאן מזעזע. מצב הביוב נורא. התשתיות לקויות. ערימות של זבל מפוזרות במלון. המצב הנפשי של השוהים כאן הולך ומידרדר. האוכל שמגישים לנו לא מבושל. יש כאן 3 מכונות כביסה בלבד עבור 400 בחורים. אפשר להתקלקל כאן לצערנו ולרדת ברמה הרוחנית. הבחורים שלא באו כקבוצה סובלים מאוד"
שמעתם - לא שאתם מכירים.כבר שמענו על לא מעט משפחות שכ"כ נהנות ולא רוצות לחזור הביתה.
אין מצב. שבועיים??אנחנו יושבים בבית ומשתגעים עם הילדים כבר שבועיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: