בעיקרון זה בית ספר שדה ולא מלוןהאם למישהו יש מידע על מלונית תבור?? זה המלונית היחידה שיש כרגע מקום מבני ברק.
בעיקרון זה בית ספר שדה ולא מלוןהאם למישהו יש מידע על מלונית תבור?? זה המלונית היחידה שיש כרגע מקום מבני ברק.
זה לא לבחירתכם, המיקום.אנחנו משפחה עם ילדים בהתלבטויות האם לצאת למלונית
איזה מקום עדיף גורן/שניר/ניר עציון איפה יש מרחבים לילדים?
איך האוכל/נקיון וכו׳
נשמח לקבל טיפים מה כדאי לקחת איתנו
נשמח לכל מידע נוסף בנושא עדיף מנסיון
כינר מצוין צריך לבוא בציוד מלא כי בקלות לקנות וצריך תיגבור של אוכל
לוראנדו בטבריה שמעתי ממשפחה שנמצאים שם כרגע ונהנים מאוד.שואלת בשביל אחותי
אמרו לנו לבחור איזה מלונית אנחנו רוצים
אנחנו משפחה עם מבוגרים מעל גיל 12
מעונינים במקום עם אוכל טוב מבלי שיחסר
נקיון (לפחות לפנינו....)
תעסוקה כלשהי לילדים
מה מומלץ?
תודה רבה
מעולה, הבת שלי היתה שם ברים בשפע מגווןמישהו יודע איך במלונית בבית וגן? ההכשרים?
אני כרגע בכינר ומאוד נהנה
עצוב ומאכזב מאד לקרוא את זה.לציין כי התעסקותי בכל הקשור למלוניות או לפעילות ותעסוקה למשפחות בבידוד הסתיימו הרבה בעקבות ניצול מחפיר והדבקה מכוונת
מלון דן הייאט עובר להיות מלונית בידוד.
מעבירים את כולם למלון כינר.
לעדכן, כי כל הקריטריונים שונו לחלוטין ולא תהיה מציאות של החגיגה שהייתה בסגר הקודם.
הפעם כולם יבודדו בבתים. תתארגנו בהתאם. גם מבחינת תעסוקה וכדו'.
הפעם היה מספיק זמן להיות מוכנים ומותאמים לתקופה.
----
לציין כי התעסקותי בכל הקשור למלוניות או לפעילות ותעסוקה למשפחות בבידוד הסתיימו הרבה בעקבות ניצול מחפיר והדבקה מכוונת (במקרים חריגים אני משתדלת לסייע. אבל לא נענית לכל בקשה כמו בגל הקודם...)
אנא, שמרו על בריאותכם, למענינו!!!!
@שביב זהב אני צריכה אותך דחוף באמת. את יכולה לשלוח לי הודעה פרטית? בבקשה. אולי תוכלי לעזור לי.מלון דן הייאט עובר להיות מלונית בידוד.
מעבירים את כולם למלון כינר.
לעדכן, כי כל הקריטריונים שונו לחלוטין ולא תהיה מציאות של החגיגה שהייתה בסגר הקודם.
הפעם כולם יבודדו בבתים. תתארגנו בהתאם. גם מבחינת תעסוקה וכדו'.
הפעם היה מספיק זמן להיות מוכנים ומותאמים לתקופה.
----
לציין כי התעסקותי בכל הקשור למלוניות או לפעילות ותעסוקה למשפחות בבידוד הסתיימו הרבה בעקבות ניצול מחפיר והדבקה מכוונת (במקרים חריגים אני משתדלת לסייע. אבל לא נענית לכל בקשה כמו בגל הקודם...)
אנא, שמרו על בריאותכם, למענינו!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: