רק להגיעשמעתי שיש להם סט של שמלות שאני רוצה, אבל איך יוצרים איתם קשר אם אין טלפון?
זו האפשרות היחידה
רק להגיעשמעתי שיש להם סט של שמלות שאני רוצה, אבל איך יוצרים איתם קשר אם אין טלפון?
כן, אחתיש עדיין מלונות קורונה???????.
האם נהנים שם בתקופה הזו?כן, אחת
הייתי שם עד לפני שבוע וחצי אוכל לתת לך תמונת מצב (של תפקוד של המקום )חוץ מכמות האנשים הנוכחיםשלום וברכה,
רוצים לשלוח אותנו למלונית דן היאט בירושלים יש פה מישהו שנמצא שם? שאפשר לקבל ממנו פרטים על המצב שם?
תודה רבה
שלום וברכה,
רוצים לשלוח אותנו למלונית דן היאט בירושלים יש פה מישהו שנמצא שם? שאפשר לקבל ממנו פרטים על המצב שם?
תודה רבה
אשמח לשמוע חוות דעתהייתי שם עד לפני שבוע וחצי אוכל לתת לך תמונת מצב (של תפקוד של המקום )חוץ מכמות האנשים הנוכחים
hshsukgsgmail.comאשמח לשמוע חוות דעת
איך אפשר לדבר בפרטי?
זה מלונית קורונה לא מלונית בידוד.
רשמית אסור להביא לשם מוצרים חשמליים כגון פלטה, טוסטר וכו',י טוסטר משולשים עם קטשופ וגבינ"צ וקורנפלקס
שימו לב שחסר שם שקעים במקומות נורמליים, מומלץ להביא כבל מאריך
רשמית אסור להביא לשם מוצרים חשמליים כגון פלטה, טוסטר וכו',
החייל בכניסה אמור לומר את זה, ובכל מקרה לא בודקים...לא שאלתי, לא אמרו לי ולא עלו על זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: