זכות הרבים
משתמש פעיל
הייתי שם לפני כמה שניםאבל ראיתי את החדרים, הם ממש גדולים ויפים
גדולים ויפים????
הגזמת לגמרי!.
יש לי תחושה שיש פה כמה ניקים עם אינטרסים על המקום
אז כדאי לברר אצל אנשים שהיו שם.
הייתי שם לפני כמה שניםאבל ראיתי את החדרים, הם ממש גדולים ויפים
את צודקת.ממש נפגעתי ממה שכתבתם פה.... אין לי פה שום אינטרסים!!!! סה"כ אני אדם מתלהב, שלא מחפש רמת על או משהו כזה ואני מסתפקת במועט. אני גם משתדלת להיות אדם טוב. ואם הלהבתי, אז למה לא להמליץ בכל פה???? אם נהנתי, אז למה לא לשתף? לפעמים אנחנו זוכרים לדווח רק על הדברים הפחות טובים.... אני בכל אופן הייתי שם לא מזמן ובאמת הצוות שם היה מאוד אדיב, המקום היה נקי והואכל היה טעים ובשפע. כנראה שמשהו כן השתנה בשנים האחרונות.. כי אני לדוג' לא ראיתי שום קילוף בקירות או משהו כזה.......... תראו, הכל זה יחסי.. אם אתם רגילים לרמות לא יודעת מה, אז אולי זה באמת לא מתאים לכם. אבל אם אתם זוג ממוצע- זה יכול להיות ממש נחמד!!!
התמונות שהם מפרסמים כנראה מהימים הראשונים של המלון....התמונות שהם מפרסמים באתר מראים אחרת ממה שאתם כותבים כאן,
הם כעת בהשגחת הרב רובין.מלון בוטיק הנביאים-ביכורים.
מציע אירוח גם למשפחות/זוגות (לאו דוקא יולדות)
כשרות נראה לי עד"ח,
מלון בוטיק קטן ונעים, נקי מאוד, אוכל מהמם ובשפע! אוירה נעימה ושקטה. מומלץ!
נמצא כ-200 מ' מלי טוב הנביאים..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: