israel0533109496 gmail.comתן לי דרך ליצור אתך קשר .
תודה!
israel0533109496 gmail.comתן לי דרך ליצור אתך קשר .
אפשר לשאול באיזה תאריכים?אנחנו גם נוסעים
אשמח לקבל גם פרטיםאני יכול להפנות אותך לאחד מבעלי קרסטה והישיבה הוא יתן לך בשמחה כל פרט שרק תרצה לדעת - הוא לא רוצה שאפרסם כאן את פרטיו, תן לי דרך ליצור אתך קשר .
בשמחה ,אשמח לקבל גם פרטים
מייל שלי Ebl8594אין לכתוב כתובת מייל
ואיך אפשר ליצור קשרבשמחה ,
דרך אגב , קרסטה חזר לפעילות חלקית בצורה לא רשמית .
לא יודע , מעדיף שלא לפרסם כאן , אם אתם רציניים אולי אוכל לעזור , אך נראה לי שבחודש אב זה לא פתוח לקהל הרחבואיך אפשר ליצור קשר
במייל שהביאו בעבר info*crestahotel.ch
יש מענה זמין ?
אני צריך בשביל ההוריםלא יודע , מעדיף שלא לפרסם כאן , אם אתם רציניים אולי אוכל לעזור , אך נראה לי שבחודש אב זה לא פתוח לקהל הרחב
אשמח גם לעזרה mfeigachaya @ gmailלא יודע , מעדיף שלא לפרסם כאן , אם אתם רציניים אולי אוכל לעזור , אך נראה לי שבחודש אב זה לא פתוח לקהל הרחב
תלוי רק באזורים של יהודים וגם זה בעיקר בקיץ יש מנינים בשפע.מישהו יודע אם יש מניין בדאבוס קבוע לאורך כל השנה?
או לפחות בשבוע שאחרי פסח
תודה!
כאן יש לך דירות כאלה בדאבוס:האם אתם מכירים דירה שאפשר להגיע אליה לשבת מבחינת מפתחות מכנים וחיישנים בדבאוס?
או אם למישהו יש מושג איך יוצרים קשר עם מלון קרסטה
יש דירה שקוראים לה ETANIA בDICHMASTRASSE בדאבוס דורףהאם אתם מכירים דירה שאפשר להגיע אליה לשבת מבחינת מפתחות מכנים וחיישנים בדבאוס?
או אם למישהו יש מושג איך יוצרים קשר עם מלון קרסטה
במקום עצמו - בעת ההגעה בדכ מבקשים פיקדון ומחזירים בסוף@קלופ
האם הגיוני שדירות סולאריה מבקשים דמי פיקדון בהעברה בנקאית בסך 500 פרנק?
לא הזמנתי דרך בוקינג אלא דרך האתר הרשמי שלהם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: