מה ז"א יום שישי?ביום שישי וסעודה שלישית יש, ליל שבת ושבת בבוקר יש בהגשה אישית. למה מאכזב? כל מי שרשם שהיה מאוד מאוד נהנה, ההגשה מאוד נדיבה. בדרך כלל אנשים מעדיפים הגשה... כמו במסעדת גורמה.
יש שם ארוחה לפני שבת?
מה ז"א יום שישי?ביום שישי וסעודה שלישית יש, ליל שבת ושבת בבוקר יש בהגשה אישית. למה מאכזב? כל מי שרשם שהיה מאוד מאוד נהנה, ההגשה מאוד נדיבה. בדרך כלל אנשים מעדיפים הגשה... כמו במסעדת גורמה.
שישי צהריים סביבות 2 או 3, 'טועמיה'.מה ז"א יום שישי?
יש שם ארוחה לפני שבת?
המפונים הם לא בני אדם ?לא הפריע לך המפונים שנמצאים שם?
אף אחד לא חושב שהם לא בני אדם, כשבן אדם יוצא למלון הוא רוצה שבת שקטה וניקוי ראש, ובדרך כלל מחפשים מקום עם אוירה חרדית שמרנית, ומכאן באה השאלה.המפונים הם לא בני אדם ?
למה הם אמורים להפריע יותר מכל אורח אחר ?
הפינוי לא עבד בצורה כזו לפי רצון.אני חושב שמפנים למלונות עם כשרות טובה רק אלו שצריכים את הכשרות,
לא חושב שיש מפונה חילוני מקיבוץ שמעדיף מלון ברחוב סואן בירושלים על פני מלון בים המלח או באילת.
עד כמה שזכור לי- כן, תתקשרו ותענומישהו יודע אם יש מצב להזמין רק לארוחות שבת ללא לינה?
מאיפה המידע שכשמבקשים הם נותנים?הייתי שם ואין
הבנתי שזה ברירת המחדל
אם מישהו מבקש הם נותנים
הייתם שם?
איך האוכל?
הנקיון?
שאלו כאן כאלה שלא רוצים להיות בחדר עם TV ועל זה עניתימאיפה המידע שכשמבקשים הם נותנים?
הזמנו עכשיו כמה ימים שם
והם אמרו שאין להם בכלל?
יכול להיות שיש להם כן?
המחיר 2100 לזוגהייתי שם בשבע ברכות החדרים יפים נקיים ומרוהטים יפה.
חדר האוכל יפה .
האוכל היה ברמה גבוהה.
לפי דעתי זה 2500 ש"ח לזוז עבור לילה
ממתי זה? כי הבנתי מהמנהל שם שהעיפו את כל הערביםממש כך,
ביקרתי שם אורחים בשבת וראיתי מלא ערבים מדברים בטלפון צועקים וכו' ממש לא נותן הרגשה טובה....
דחוף לי המלצה מאד מתלבטת בין ביכורים\הנביאים לבין ירמיהו 33 יש משהוא שהיה ב2 ויכול לומר איפה יותר מפנקממתי זה? כי הבנתי מהמנהל שם שהעיפו את כל הערבים
אני הייתי לאחרונה בירמיהודחוף לי המלצה מאד מתלבטת בין ביכורים\הנביאים לבין ירמיהו 33 יש משהוא שהיה ב2 ויכול לומר איפה יותר מפנק
הקידוש בבוקר פינת קפה וכד בנביאים לזוג לשבת 2300 בירמיהו 33 2260
חיבת המלצה כאלו שנפשו בזמן האחרון איפה יותר מפנק??
אפשרי להגיע גם באמצע השבוע?אני הייתי לאחרונה בירמיהו
מדהים זה לא מילה
הכל מפנק ביותר
חדש נקי ומפואר
טעים מאדדדד
אין שם בכללל ערבים
רק פיליפינים סינים לא יודע בדיוק
השירות מדהים ביותתר
יחס מושלם!!
שווה כל שקל!!!
הייתי הרבה במלונות
לשם אני יחזור תמיד
הכל גם מרגיש היימיש
לא טשולנט מדי יש את השקט
אבל האזור מרגיש מושלם
בהחלטאפשרי להגיע גם באמצע השבוע?
כמה הם לוקחים ללילה באמצ''שבהחלט
אני הייתי שם עד יום שני
והיו איתנו זוג שהגיעו מראשון
פתוח כל הזמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: